няколко въпроса за корола E11
И на мен ми предстои подобна смяна на колоните, та се чудех колко см. са тези на вратите отпред??? Да знам какво да гледам като цени??
Имам и още няколко въпроса.
1.Някой отварял ли е да сменя лампи в централната конзола и дали знае да има някаква специална "врътка" ?(същото питане имам и за таблото).
сега ми избягаха другите питанки ...
Имам и още няколко въпроса.
1.Някой отварял ли е да сменя лампи в централната конзола и дали знае да има някаква специална "врътка" ?(същото питане имам и за таблото).
сега ми избягаха другите питанки ...

пууу и на мен ми е счупено лостчето за багажника, ако ти го оправят шопни каде как. Въпреки че малко се съмнявам. А за предните колони смяната малко така...
, първо ги свали и виж понеже мойте бяха заводски тойота и са в едни кужуси и нитовани за вратите!!! купих си яки бг говорители и не станаха понеже им е голям магнита и опира в стъклата като се свалят(т.е. не се свалят докрай), и си купих китайски жмелки изкъртихме кожусите и залепихме на новите този обрач дето ги държи изпъкнали към кората и разпробихме ламарината на вратата да ги хванем
, интересна операция беше. И на другия ден ми изпърдя китайския жмел

и на мен ми е с4упено лос4ето за багажника 6ибана работа гаси слез отклю4и кофти ама няма как ако някои намери ре6ение да пи6е
имам един вапрос как се отваря конзолата на касетофона дарпане ритане бласкане нема фаида само я пукнах отстрани:( сидито седи вкащи и се дразня много
даите мирно ре6ение на дилемата моля 6е 4ерпя на някоя сбирка
имам един вапрос как се отваря конзолата на касетофона дарпане ритане бласкане нема фаида само я пукнах отстрани:( сидито седи вкащи и се дразня много
даите мирно ре6ение на дилемата моля 6е 4ерпя на някоя сбирка