И при при моето Камри е така ....и също се чудех дали е нормално.toyota_racing написа:Напълно се съгласявам с вас колега!Това че духа от централната конзола студено зависи от това на къде е насочена топлата струя мога да потвърдя че и на моята Корола е по същия начинextel написа: Не са така! Студено духа, когато струята е насочена към стъклата или стъклата и краката и при останалите случаи духа топло. И не само на японските коли, насочването на топлото през централната конзола е организирано по този начин. Карал съм френски и италиянски автомоболи, които работеха по същия начин.
Между- другото в книжката за експлоатация на моя авенсис пише, че това е нормално., както и че в книжката за експлоатация на Королата Е11 също пише че това е нормално.Малко наистина е неприятно но като се стопли достатъчно въздуха в купето почти не се усеща.
Крушки табло Авенсис?
Азсе опитах, ама е можах да извадя крушката, щото достъпа до нея е руден без да откачиш всички букси на панела. По този повод имам един въпрос - преди да откача всички букси на средния панел на таблото(за да имам достъп), трябва ли да откача акомулатора? Има ли опасност ако не го откача после да ми даде грешка на компютъра?vladimmir написа:Някой сменял ли е крушката на запалката, че моята несвети?
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Нямаbizkoff написа:Азсе опитах, ама е можах да извадя крушката, щото достъпа до нея е руден без да откачиш всички букси на панела. По този повод имам един въпрос - преди да откача всички букси на средния панел на таблото(за да имам достъп), трябва ли да откача акомулатора? Има ли опасност ако не го откача после да ми даде грешка на компютъра?vladimmir написа:Някой сменял ли е крушката на запалката, че моята несвети?