Europa - USA Тойота
Europa - USA Тойота
Съвместими ли са частите м/у такива коли. Интересуваме най- вече за селика 2000г. Каква е разликата м/у двете производства. На пръв поглед от пред фаровете и бронята са различни, калника май е същия само габаритите са изнесени на предната броня.
Къде в тон с темата,къде не искам да попитам нещо момчетата живеещи в САЩ:
На мой съсед ,сина живее в САЩ.И преди месец човека ми се похвали че синът му си е купил ново КАМРИ на цена 19 000USD.Вярно ли е това или не??Ако е вярно,колко струва един калашник и 10 пълнителя там,да ми изпратите ,та да сменим всички автодилъри в бг
(свършиха емотиконите)
П.С и едно от аватара ми -за парламента.
На мой съсед ,сина живее в САЩ.И преди месец човека ми се похвали че синът му си е купил ново КАМРИ на цена 19 000USD.Вярно ли е това или не??Ако е вярно,колко струва един калашник и 10 пълнителя там,да ми изпратите ,та да сменим всички автодилъри в бг

-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Europa - USA Тойота
Освен светлините (габаритите и липсата на мигач на калника) другите разлики са по-скоро в оборудването, предполагам ECU-то, липсата на 6-степенна кутия на 1ZZ-FE версията, наличието на автоматичната кутия. Другояче казано повечето едрогабаритни части и двигателите са напъпно съвместими. Ако опре до смяна на нещата които са различни, няма проблем да използваш европейски с изключение на автоматика - той се предлага само в JDM и USDM.liyan написа:Съвместими ли са частите м/у такива коли. Интересуваме най- вече за селика 2000г. Каква е разликата м/у двете производства. На пръв поглед от пред фаровете и бронята са различни, калника май е същия само габаритите са изнесени на предната броня.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Вместо да питаш момчетата защо не погледнеш на сайта на ТОЙОТА - САЩ ???kristian написа:Къде в тон с темата,къде не искам да попитам нещо момчетата живеещи в САЩ:
На мой съсед ,сина живее в САЩ.И преди месец човека ми се похвали че синът му си е купил ново КАМРИ на цена 19 000USD.Вярно ли е това или не??Ако е вярно,колко струва един калашник и 10 пълнителя там,да ми изпратите ,та да сменим всички автодилъри в бг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(свършиха емотиконите)
Ето ти линк за по-лесно :
http://www.toyota.com/camry/trims-prices.html
-
www.toyota.comALTEZZA написа:dali e viarno ne znam, no e napalno vazmojno.kristian написа: На мой съсед ,сина живее в САЩ.И преди месец човека ми се похвали че синът му си е купил ново КАМРИ на цена 19 000USD.Вярно ли е това или не??
19,145 starting

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Днеска карах Lexus GS430 V8 и чесно да си кажа препикнах от кеф
Настъпах го точно два пъти по сериозно и осъзнах че просто това е колата! Няма бмв-та няма мерцедеси. Lexus е истината 
Иначе по темата , на сайта на тм ауто не виждам никъде да предлагат лексъс освен ако не го пазят в тайна
?

Иначе по темата , на сайта на тм ауто не виждам никъде да предлагат лексъс освен ако не го пазят в тайна

Последно промяна от Ael на 05 Дек 2008 22:40, променено общо 1 път.