среща във Варна ?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 347 пъти
- Получена благодарност: 376 пъти
Абе Десс, внимавай с изказванията - хората с друго подсъзнание кой-знае какво ще си помислят biggrin.gifdesSs написа:...... досега само слоу ми е дал, щото проскрип не дойде.

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
нали по принцип даренията бяха, така да се каже анонимни, всмисъл от цели форум, и нямаше да се упоменават имена..
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

ми и аз не знам, ама така бяхме решили. мисля че идв от факта, че по този начин хората, които са дали пари и тези, които не са дали, нма да се чувстват неудобно от този факт. ако имате предложение дали да изкарваме всеки път листа с направилите дарения, без точна сума, (или пък със), може би пак е един вид стимул. нека го обсъдим. 

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 347 пъти
- Получена благодарност: 376 пъти
На мен ми е безразлично дали ще се публикува или не информацията, защото и в двата варианта има + и - .
Аз виждам проблема така:
Публикуване:
+ тези които не са дали може да се почувстват неудобно и да дадат
- на някои по-мнителни хора ще им дойде в главата, че по този начин 'се мерят пишки' и изтъкват някои...
Непубликуване:
+ АНОНИМНОСТТА тържествува
- пише се по-малко по темата и някои хора може да не се досетят какво се иска от тях biggrin.gif
Аз виждам проблема така:
Публикуване:
+ тези които не са дали може да се почувстват неудобно и да дадат

- на някои по-мнителни хора ще им дойде в главата, че по този начин 'се мерят пишки' и изтъкват някои...
Непубликуване:
+ АНОНИМНОСТТА тържествува
- пише се по-малко по темата и някои хора може да не се досетят какво се иска от тях biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
В старите теми е коментирано. Идеята е да се подпомогне без лични облаги и създаване на условия за съпоставка между членовете на клуба. Това не значи парите да се внасят все едно си купуваш дрога, просто да се избягва публичност за да не бъдат засегнати примерно членове, които нямат възможност да се включат.
...по подобна причина в даренията не се включват рекламни материали на клуба. Целта на мероприятието не е реклама, а чисто и просто помощ.
...по подобна причина в даренията не се включват рекламни материали на клуба. Целта на мероприятието не е реклама, а чисто и просто помощ.
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
няма да мога. събота пътувам и дотогава съм зает по цял ден. ще ти звънна да се уговорим