Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
Toyota Paseo
Здравейте на всички карам Paseo и за сега съм много доволен 1.5 16V 90 hp. Колата е много лека и с приличен двигател за това тегло.Добре преценена и много пъргава.Най важното тия с GOLF TDI само ми гледат задния номер.Ако има и други с такава рядка toyota могат да ми пишат за да си обменим полезна информация.

- Прикачени файлове
-
- IMG0085A.jpg (121.81 KiB) Преглеждано 3602 пъти
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: Нашите Тойоти
От днес - Auris 1.6 vvt-i, но по разбираеми причини, още нямам снимки. Иначе е черна, ниво на оборудване LUNA... По-късно ще публикувам и снимки.El Camino написа:Нека в тази тема да е видно кой каква Тойотка глези
П.П. Гледам, че АЕ 86 заслужавала отделен отговор... Не е ли така и с Ауриса? Още повече гледам, че Previa-та съществува като самостоятелен отговор, а няма нито една такава...?

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Айде честито ,още един черен в Пловдив (не сме много). Да сложиш снимки ! Ауриса го няма в анкетата щото когато е пускана го е нямало още като скица на някоя японска тетрадка laugh.gif1.6 VVT-i написа:От днес - Auris 1.6 vvt-i, но по разбираеми причини, още нямам снимки. Иначе е черна, ниво на оборудване LUNA... По-късно ще публикувам и снимки.El Camino написа:Нека в тази тема да е видно кой каква Тойотка глези
П.П. Гледам, че АЕ 86 заслужавала отделен отговор... Не е ли така и с Ауриса? Още повече гледам, че Previa-та съществува като самостоятелен отговор, а няма нито една такава...?

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Мерси, ще сложа, ама я ме "светнИ" кога и къде са срещите в Пловдив, че гледам никой не ще да издаде тая "скришна тайна"Ael написа: Айде честито ,още един черен в Пловдив (не сме много). Да сложиш снимки ! Ауриса го няма в анкетата щото когато е пускана го е нямало още като скица на някоя японска тетрадка laugh.gif