Но точно от това би-турбо дизелче на БМВ не съм чул някой за нещо да се оплаква ! Ако някой има инфо моля да сподели

ПС:
И на моя френд май му е 1,9 HDI Пеугеота .
Сигурно твойте са единствените дизелови БМВ-та дет не тропат и не пушат.klim4o написа:ааа колеги , недеите така с бмв - имам тамън 3 ! Едно 530хд 2007г. 325их 2007г и 1990 м3 ! 2те новите са купувани чисто нови от дълъра , еми вече са по на 50к км и ауспуха на дизела е като на чисто нова кола , беличък ! Така , че тва с пушенето е при тдс моторите , освен ако някои не кара издухан дизел ! Единственното което съм сменял за 1 година и няколко месеца каране е някакъв датчик които изгоря и само консумативи и гас до дупка , разхода е перфектен , много съм доволен - дизела гори 9/100 , бензина 11 !
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
чудно каква/откъде сипва нафтаdiver написа:Сигурно твойте са единствените дизелови БМВ-та дет не тропат и не пушат.klim4o написа:ааа колеги , недеите така с бмв - имам тамън 3 ! Едно 530хд 2007г. 325их 2007г и 1990 м3 ! 2те новите са купувани чисто нови от дълъра , еми вече са по на 50к км и ауспуха на дизела е като на чисто нова кола , беличък ! Така , че тва с пушенето е при тдс моторите , освен ако някои не кара издухан дизел ! Единственното което съм сменял за 1 година и няколко месеца каране е някакъв датчик които изгоря и само консумативи и гас до дупка , разхода е перфектен , много съм доволен - дизела гори 9/100 , бензина 11 !
Никога не съм твърдял, че в това отношение БМВ има шанс пред фаворитите от ВАГ, но БМВ не отстъпват особенно. За пушенето обаче, Х5 води личната ми класацията. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifBass_Man написа:Diver - относно пушенето трябва да ти кажа , че не съм виждал още дизел на , който като му дадеш гасчица да не изпуши ! Но също така трябва да ти кажа , че на VW групичката дизелите са най-шумните на света , а не на БМВ !
Един път си карам кротичко по Сливница и един пораснал голф ( Туарег ) реши да ни утрепа с вървеж и , като го резна ( 3.0 дизел ) после до Люлин все си бях в мъгла . Така , че според мен БМВ не са шампионите по твоите показатели.
Лично аз не харесвам дизела , като идея . Може би за служебна става ама за лична не знам дали ще си купя някога дизел.
Климчо бате от къде я изкопа тази М30-ка М3 ве човек ?
И колко литра е мотора ако не е тайна ?
Абе само незнам БМВ от кога правят дизели.... Инак вервай ми счупил съм някоя и друга бензинова баварка та за дизелите не ми се мисли....Scott написа:Чудя се защо не си купувате БМВ дизел - защото пушат, или пушат защото не сте си купили?:whistle:Bass_Man написа:... за лична не знам дали ще си купя някога дизел...
Плюс това от шофьорската седалка трудно се вижда пушека.
Аз от дъртите баварки говоря преди 2000 година на читав дизел не съм се качвалdiver написа:Абе само незнам БМВ от кога правят дизели.... Инак вервай ми счупил съм някоя и друга бензинова баварка та за дизелите не ми се мисли....Scott написа:Чудя се защо не си купувате БМВ дизел - защото пушат, или пушат защото не сте си купили?:whistle:Bass_Man написа:... за лична не знам дали ще си купя някога дизел...
Плюс това от шофьорската седалка трудно се вижда пушека.
2.5 ТДС , ако се кара нормално няма ядове , ако го зориш сегмент на 6-ти спича! Няма добро мазане! Но предишния мотор 2.4 ТД е много добър бих казал ,който се слагаше на Е34!belchilov написа:Аз от дъртите баварки говоря преди 2000 година на читав дизел не съм се качвалdiver написа:Абе само незнам БМВ от кога правят дизели.... Инак вервай ми счупил съм някоя и друга бензинова баварка та за дизелите не ми се мисли....Scott написа:Чудя се защо не си купувате БМВ дизел - защото пушат, или пушат защото не сте си купили?:whistle:
Плюс това от шофьорската седалка трудно се вижда пушека.![]()
Какво имаш предвид под доброb0by написа:2.5 ТДС , ако се кара нормално няма ядове , ако го зориш сегмент на 6-ти спича! Няма добро мазане! Но предишния мотор 2.4 ТД е много добър бих казал ,който се слагаше на Е34!belchilov написа:Аз от дъртите баварки говоря преди 2000 година на читав дизел не съм се качвалdiver написа:
Абе само незнам БМВ от кога правят дизели.... Инак вервай ми счупил съм някоя и друга бензинова баварка та за дизелите не ми се мисли....![]()
Не лесно чупим!!!Прилично ускорение и т.н.belchilov написа:Какво имаш предвид под доброb0by написа:2.5 ТДС , ако се кара нормално няма ядове , ако го зориш сегмент на 6-ти спича! Няма добро мазане! Но предишния мотор 2.4 ТД е много добър бих казал ,който се слагаше на Е34!belchilov написа:
Аз от дъртите баварки говоря преди 2000 година на читав дизел не съм се качвал![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта