Поредната съживена турбо скрап 7MGTE :)
- LordDigital
- СупраДжия
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
Аз знам тия, дет имат...Ма опашките на гишетата са дълги... biggrin.gif biggrin.gif Същите тия, срещу скомно дарение за неотложните нужди на тяхната служба, ще ти замерят скорост, грайфер, проверка ( бонус) на аптечка, фарове, гражданска, данък, кръв в алкохола и т.н шукарии... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Защо не пуснеш калкулатора за гуми на www.avtogumi.com, мяташ заводските размери в едното поле, а в другото почваш да си редиш размери и следиш разликата в диаметрите.Bass_Man написа:Аз си имам GPS ама не ми трябва да си меря скоростта , а да си сложа гуми близки до оригиналните.

GT-Four ST205
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Вече го направих ве пичове ама НЕ ЗНАЕХ ЗАВОДСКИТЕ размери !
Идеята беше някой да ги сподели . Както и направиха малко по-нагоре колегите . Както и аз малко след това ги намерих в Manuаl-а . И даже си избрах и два модела гуми biggrin.gif , както може да се види малко по-нагоре от линковете biggrin.gif laugh.gif .
Но все пак благодаря за съветите
.
Идеята беше някой да ги сподели . Както и направиха малко по-нагоре колегите . Както и аз малко след това ги намерих в Manuаl-а . И даже си избрах и два модела гуми biggrin.gif , както може да се види малко по-нагоре от линковете biggrin.gif laugh.gif .
Но все пак благодаря за съветите

- Bass_Man
Вчера понеже не можах да намеря CRX за 1000лв. реших да не се изхвърлям и си взех ето тези гуми :
http://www.dynamictire.com/Triangle-Sno ... 007web.pdf
Трябва да си призная , че това ревю доста наклони везните в тяхна подкрепа . По натам ще пиша мнения за братската Китайска продукция . За сега нешата не изглеждат зле . Но е все още много рано да се каже .
http://www.dynamictire.com/Triangle-Sno ... 007web.pdf
Трябва да си призная , че това ревю доста наклони везните в тяхна подкрепа . По натам ще пиша мнения за братската Китайска продукция . За сега нешата не изглеждат зле . Но е все още много рано да се каже .
- Bass_Man
Днес се вкарах в приключение и си разглобих таблото и предните габарити/мигачи . Общо взето си се оказа доста трудна задача да си смени човек крушките на таблото и на габаритите . Но след 4-5 часа работа всичко изглежда добре biggrin.gif .
Даже открих една лампичка от лявата страна до температурата на водата , която е с картинка подобна на тази на водата но е червена и не свети дори и на контакт, а е здрава ?!?!?! Някой да има идея за какво може да е тази лампа ? Може би за температура на маслото ?
И не можах да се преборя с пръскалките на фаровете ! Не можах да разбера как се монтират тези неща към бронята и евентуално как може да се завъртят . Защото едната ми пръска на фара , а другата пръска напред biggrin.gif .
Също така и не открих логична причина да не ми бачкат халогените . Но все пак трябва да има работа и за другите дни biggrin.gif .
Не разбрах и как се регулира жилото на педала за газтта . Че нещо ми се струва доста хлабавичко . Ама и от двата края има някакви пломби . Някой ако може да даде малко акъл как се регулира това жило да заповяда biggrin.gif .
Общо взето се позаиграх днес
.
Даже открих една лампичка от лявата страна до температурата на водата , която е с картинка подобна на тази на водата но е червена и не свети дори и на контакт, а е здрава ?!?!?! Някой да има идея за какво може да е тази лампа ? Може би за температура на маслото ?
И не можах да се преборя с пръскалките на фаровете ! Не можах да разбера как се монтират тези неща към бронята и евентуално как може да се завъртят . Защото едната ми пръска на фара , а другата пръска напред biggrin.gif .
Също така и не открих логична причина да не ми бачкат халогените . Но все пак трябва да има работа и за другите дни biggrin.gif .
Не разбрах и как се регулира жилото на педала за газтта . Че нещо ми се струва доста хлабавичко . Ама и от двата края има някакви пломби . Някой ако може да даде малко акъл как се регулира това жило да заповяда biggrin.gif .
Общо взето се позаиграх днес

- Toyota_Devil
колега, ето какво намерих относно заводските размери на гумите на супрата:Bass_Man написа:Вече го направих ве пичове ама НЕ ЗНАЕХ ЗАВОДСКИТЕ размери !
Но все пак благодаря за съветите.
For the 1991 model year, the wheel design was changed to 5-spoke wheels. Both models wore 16x7 aluminum alloy wheels that were fitted with 225/50/16 tires and full-sized spares on steel wheels. It was also the last Supra to come with hood struts and a full-sized spare wheel since they added weight.
не знам доколко ще ти свърши работа, но беше единственото, на което попаднах ...

1992 Toyota Corolla E10 1.3 12V (75hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
- Bass_Man
Този уикенд малко се заиграх и рефрешнах спирачната с-ма
.
По-долу снимков материал . Реално е спирало само предно дясно ...........

По-долу снимков материал . Реално е спирало само предно дясно ...........
- Прикачени файлове
-
- IMAG0120.jpg (85.53 KiB) Преглеждано 5632 пъти
-
- IMAG0119.jpg (90.18 KiB) Преглеждано 5632 пъти
-
- DSC00011.jpg (118.91 KiB) Преглеждано 5632 пъти
-
- DSC00003.jpg (113.15 KiB) Преглеждано 5632 пъти