Интуитивен в сравнение?:)Scott написа:Я да кажа една добра дума за TomTom - за мен е навигационната програма с най-интуитивен интерфейс. Имам ТТ7 на PDA, имам и iGo8 пак на PDA, ползвам ги в UK и определено предпочитам Томата. Вярно, че картите му за България са отпреди 4 години, ама като дойда там ще му мисля.El Camino написа:...ТомТом не е лош, но не е с нищо интересен или специален...
OFF - някой може ли да ми прати по-подробна карта на България за iGo8 - моята е 080215?
Аз смених телефона - symbian S60 V1, през UIQ за няколко дни на естественото продължение symbian s60 V3. И прогледнах:).
ТомТома мисля, че не е по интуитивен от Route66 (които също са олдскул), но няма шансове при сравнение с Garmin (който пък бие наред, когато става дума за БГ карти).
Бтв. съгласен съм, че навигона не е интуитивен... дори на първо четене хич, но интуитивен е понятие, което при определени условия се учи. Бтв. отдавам "дървената" му интиутивност на това, че произхожда от touch screen платформи. За симбиан в момента върви евтина адаптация още.
Мдам... и след нокия мапс навигона ми е предпочитаното "бягство" biggrin.gif [/img]