Печка
на газ е скучно...b0by написа:diver дай на газ нещо по икономично да е! biggrin.gifdiver написа:на бензинова кола, нафтова, че по-интересно как каква....b0by написа: На мен пък ми е супер интересно , но неможах да разбера ква печка да слагам

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Тя станала мнооо кървава тази тема - шамари се раздават, кръв се лее, дърва се носят....
biggrin.gif laugh.gif
Плащайте си парното, и няма да имате нужда от печка в колата laugh.gif
П.С. а ЗАЗ-ката беше 'жИлязна' - подгрев, подаване гориво, изключване подгрева - през 30 секунди... Палиш я почти като печка с дърва и въглища...
И един напукан гумен бензинов маркуч, хранещ помпата и минаващ до ауспуха

Плащайте си парното, и няма да имате нужда от печка в колата laugh.gif
П.С. а ЗАЗ-ката беше 'жИлязна' - подгрев, подаване гориво, изключване подгрева - през 30 секунди... Палиш я почти като печка с дърва и въглища...
И един напукан гумен бензинов маркуч, хранещ помпата и минаващ до ауспуха

Последно промяна от slowtraveler на 25 Ное 2008 07:47, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Благодаря за отговорите също и за солидния offtopic.
Аларма с възможност за дистанционно палене никак не е лош вариант и вероятно това е най-евтиния вариант.
До колкото разбирам (а и то се подразбира), функцията за дистанционно палене ще работи само ако автомобила не е оставен на скорост. Но пъй като тази функция ще се ползва предимно през зимата, а до колкото знам не е много удачно да се използва ръчната спирачка при много ниски температури.. аз с камъни ли да си подпирам колата? :)
Аларма с възможност за дистанционно палене никак не е лош вариант и вероятно това е най-евтиния вариант.
До колкото разбирам (а и то се подразбира), функцията за дистанционно палене ще работи само ако автомобила не е оставен на скорост. Но пъй като тази функция ще се ползва предимно през зимата, а до колкото знам не е много удачно да се използва ръчната спирачка при много ниски температури.. аз с камъни ли да си подпирам колата? :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия