LIZING TOYOTA
-
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: LIZING TOYOTA
Няма да си единственният. Въпрос на възмажности. Неприятното е, че се оскъпява. Добър избор е, ако имаш бизнес и въртиш парите, а не ги закопаваш на куп за автомобил.karakachanesko написа:toyoti na lizing

Невъзможно. Всеки, които продава нещо обикновено търси контакт с клиентите, а не пуска съобщение "Продавам еди-си-какво. Няма да ви дам възможност да ме контактнете. Просто исках да се похваля, нищо повече."Ael написа:...
Едит: Сетих се !!! Човека продава тойоти на лизинг !!! това е laugh.gif

Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
toyota celica LIZING 1990-1994
abe kolegi mnogo haresvam celicite,oba4e nemoga dasi pozvolq da si q kupq ke6.rabotq kato barman i vzemam gore dolu hubavi pari.ako nqkoi me razbere mnogo 6te sam mu blagodaren.moga da pla6tam po 200lv na mesec.blagodarq na vsi4ki toyotadjii.uspeh 

...абе аз тука имам едно кълбо и гадая и гледам на него, но пак незнам какво иска момчетоdesSs написа:ми кажи какво искаш бе човек, как да те разберем с една дума, да не сме ясновидциискаш координати на лизингови къщи и банки, отпускащи изгодни кредити за закупуване на автомобил ли? ама за 200 лева на месец бая първоначална ше трябва да внесеш

-
toyota celica lizing 1990-94
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tarsq si celica 1990-1994 s klepa4ite.imam takava ama iskam o6te 1.
.da e nqkoq po evtina tenekiite neme inyeresuvat,,e danesa 4ak tolkova sma4kani.neznam kak dasi ka4a snimka na moita.blagodarq vi kolegi. 

Re: toyota celica lizing 1990-94
[quote="karakachanesko"]biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tarsq si celica 1990-1994 s klepa4ite.imam takava ama iskam o6te 1.
.da e nqkoq po evtina tenekiite neme inyeresuvat,,e danesa 4ak tolkova sma4kani.neznam kak dasi ka4a snimka na moita.blagodarq vi kolegi.
[/
ехеее откъде тръгна, а какво искаш всъщност biggrin.gif
пусни си тема в Купува/Продава - там ще имаш по голям успех
, а снимка се качва от там където пише Add an Attachment
laugh.gif

ехеее откъде тръгна, а какво искаш всъщност biggrin.gif
пусни си тема в Купува/Продава - там ще имаш по голям успех