Toyota Celica 2000 (156 k.s.) vs Opel Calibra (150 k.s.)
хах защо ми сравняваш състезателна и каде се е била състезавала и аз имам селика повече ме кефят от калира но това е несериозно да даваш примери сас WRC и подобни нашите коли нямат нишо общо освен външен вид при добар шофиор и добра кола според мен наистина трябва селиката да победи нека сме реалисти и това че ние караме тойота неузначава че другите коли нестават не се заяждам или нещо подобно просто мнение 

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ами преди да напишете защо не прочетете какво коментирам ?
Пича е написал , че Калибрата е състезателна , а селиката не !
А аз го питам какво и състезателното на Калибрата защото Селиката доста години е на БАЗАТА на СПОРТЕН автомобил в реални шампионати , а не на Бояна и Военна Рампа !
А че нито едната от двете за , които се говори не е състезателна е ясно ! Но е хубаво да се чете преди да се коментира кой какво е казал !
Пича е написал , че Калибрата е състезателна , а селиката не !
А аз го питам какво и състезателното на Калибрата защото Селиката доста години е на БАЗАТА на СПОРТЕН автомобил в реални шампионати , а не на Бояна и Военна Рампа !
А че нито едната от двете за , които се говори не е състезателна е ясно ! Но е хубаво да се чете преди да се коментира кой какво е казал !
И тука бъркаш. Ц20ХЕ първо се монтира в КАДЕТ ГСИ. Бърза, евтина серийна кола ежедневка, трошаща се и ръждясваща единствено по-бързо от вървенето си....Riddick написа:. kolegi kogato imah predvit 4e opela ne e kola niamah predvit vsi4ki opeli no iavno az sam si vinoven 4e go napisal taka az haresvm ot opelite vektra i signym.a za calibrata znam do kolkoto sam 4oval 4e sa s dvigatel na vektra izviniavam se ako am obidil niakoi.no misli 4e kolkoto calibrata e kola za gonki tolkova i celikata e gola za gonki
spored men ot vsi4ko zavisi

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Re: Toyota Celica 2000 (156 k.s.) vs Opel Calibra (150 k.s.)
Аха... не помня на друга моя кола да съм цепил две глави за една година...На Ц20ХЕ то си е консуматив, ма колбеншмид кво да ги правиш... На Ц20ЛЕТ главата е същата, ма произведена от другарите КОСУЪРТ и там за подобни проблеми не се чува. Инак върви относително. За харченето спрямо японка са съизмерими. За гонка след кадет гси, не знам опел да са имали нещо конкурентно...Изключвам спидстъра, ма той е толкоз опел колкото омега лотус....nov написа:...Опел са много по-коли от доста други коли говоря като ресурс на самия двигател и като вървеж...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.