Проблем с генерация на корола
Проблем с генерация на корола
имам следния въпрос, королата ми е11 2002г има странен шум от към генерацията точно след изпускателните колектори! има ли мека връзка или нещо което може да ми бръмчи там! и то като позагрее колата?
Благодаря, предварително!
Поздрави, Драго
Благодаря, предварително!
Поздрави, Драго
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Имаш мека връзка. Но ако е скъсана, ще бръмчи постоянно. Що не минеш през АСПО, за да ти прегледам колата?
http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... ce_station

http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... ce_station
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ

-
- Получена благодарност: 1 път
аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ![]()
![]()

Щом не си ползвал услугите му значи нищо не знаеш и най вече нищо не си видялmitoko написа:аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ![]()
![]()
ВИВА ДИДО

belchilov написа:mitoko написа:аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:
Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .
РЕСПЕКТ![]()
![]()
ВИВА ДИДО
аз съм го виждал и съм
от работата му! два дена си виках тоя човек ли е робот ли! малко са като него хората - майстори!!!
Щом не си ползвал услугите му значи нищо не знаеш и най вече нищо не си видял