Supra Въпросче
Supra Въпросче
пичове,някой може ли да даде някакво инфо има ли двигател на супра около 150-160 коня(може да е дърт модел)интересува ме за една конверсия с цел измама и регистрация в БГ laugh.gif .Искам да вкарам една от Англия МК4 модел,но ако мога още там да сменя мотора с по слаб и малък за да я регистрирам тук.След тва аз си знам.Ако някой има някакво инфо или да ме насочи къде да гледам ще съм благодарен 

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Supra
нали се сещаш че двигател от стара супра ще стане на по нова толкова колкото ще и стане и двигател от BMW примерно
а пък в технотест така ще ти се зарадват, и ще ти излезе прякор чичко паричко 
плати си акциза и си карай като пич не е чак толкова много за 200 коня
а още по лесно - карай си я с английски номера !
нали се сещаш че двигател от стара супра ще стане на по нова толкова колкото ще и стане и двигател от BMW примерно

плати си акциза и си карай като пич не е чак толкова много за 200 коня

а още по лесно - карай си я с английски номера !

С английски номера и БГ гражданска вече не става.Онзи ден правихме гражданска на кола с UK регистрация и ни предупредиха че е валидна само за пред КАТ,ако се случи ПТП го духаш(което е малко странно).Така че и този варянт е дърво.
Dogyboy ти само и само за да си по-бърз от Турбо Хонда изпадаш в ебати филма

Honda S2Kill 700 whp
Dragi4a написа:С английски номера и БГ гражданска вече не става.Онзи ден правихме гражданска на кола с UK регистрация и ни предупредиха че е валидна само за пред КАТ,ако се случи ПТП го духаш(което е малко странно).Така че и този варянт е дърво.
Има застраховка за чужди табли но варира между 375лв. за месец до 500лв за три месеца и не е само за пред полицаите
ДА но е само за щета за кражба НЯМАNedkow написа:Dragi4a написа:С английски номера и БГ гражданска вече не става.Онзи ден правихме гражданска на кола с UK регистрация и ни предупредиха че е валидна само за пред КАТ,ако се случи ПТП го духаш(което е малко странно).Така че и този варянт е дърво.
Има застраховка за чужди табли но варира между 375лв. за месец до 500лв за три месеца и не е само за пред полицаите