spirachki na Corolla 2007g
-
spirachki na Corolla 2007g
Imam vapros kolegi otnosno spirachkite na Corilla model 2007, sporedmen kogato se vkluchi ABS-a kolata spira bavno, takova m ie useshtaneto, dali zashtot oe po visoka- neznam. Ochakvam mnenia kakvo mislite po vaprosa.
Re: spirachki na Corolla 2007g
С каква спирачна система си ? Къде е сглабяна колата ?
При мен не наблюдавам такива дефекти - само един път ми се случи да спирам толкова рязко че да сработи АБС-а ама спря ...
Как можем да имаме магистрали по които стават тапи - караш си кротко и опаааа - тапа .....
При мен не наблюдавам такива дефекти - само един път ми се случи да спирам толкова рязко че да сработи АБС-а ама спря ...
Как можем да имаме магистрали по които стават тапи - караш си кротко и опаааа - тапа .....
hristo_chaparov написа:Imam vapros kolegi otnosno spirachkite na Corilla model 2007, sporedmen kogato se vkluchi ABS-a kolata spira bavno, takova m ie useshtaneto, dali zashtot oe po visoka- neznam. Ochakvam mnenia kakvo mislite po vaprosa.
-
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Май имаш предвид че се увеличава спирачния път, когато ти работи АБС-а. Това е нормално, защото спирачката ти ту хваща ту отпуска, за да не ти блокират колелата. Малко е неприятно, но е факт - кола с АБС има по-дълъг спирачен път. Но за сметка на това пък можеш да избегнеш сериозни удари, естествено в рамките на разумното.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
TATI е абсолютно прав. Моята е на 5 месеца и забелязвам същия този ефект - увеличаване на спирачния път при задействане на ABS. Ама започнах да му хващам цаката - когато усетя, че започне да изтърва, лекичко отпускам педала и веднага пак натискам рязко. Това го правя много бързо няколко пъти, но само когато спирането в бронята на този пред мен виси на косъм 

Toyota Corolla Sol 1.6 VVT-i MMT