Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
TOYOTA-SPORT
Мнение
от TOYOTA-SPORT » 10 Окт 2008 12:32
И аз също се интересувам откъде мога да се сдобия с такива стикери,
от Велико Търново съм

Всеки може да дава газ,но не всеки може да кaра бързо...
TOYOTA-SPORT
-
jingo
Мнение
от jingo » 10 Окт 2008 18:33
ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СТИКЕРИТЕ СЕ НАМИРА В МЕЧОКУХ В ДЕМЕК ПЛОВДИВ .....ТА НА НЕГО ПИШЕТЕ И ЗВЪНКАЙТЕ.ЗАЩОТО ПРИ МЕН СА 20ТИНА БРОЯ ОСТАНАЛИ ....НО СЪЩО НЯМА ПРОБЛЕМ !
jingo
-
bizkoff
Мнение
от bizkoff » 17 Ное 2008 00:02
Момчета, видях стикерите,но ме притеснява че моята тойота е червена и мисля че червените букви ще се губят. На някое стъкло да залепя не знам как ще изглежда. Впрочем има ли още стикери и как мога да получа? Май няма да е лошо да дойда на някоя от сбирките. Иначе съм от Сливница- градче на 30 км. от София. Ето и снимка на колата
-
Прикачени файлове
-

- Image3121.JPG (165.02 KiB) Преглеждано 1698 пъти
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
bizkoff
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 17 Ное 2008 00:21
bizkoff написа:Момчета, видях стикерите,но ме притеснява че моята тойота е червена и мисля че червените букви ще се губят. На някое стъкло да залепя не знам как ще изглежда. Впрочем има ли още стикери и как мога да получа? Май няма да е лошо да дойда на някоя от сбирките. Иначе съм от Сливница- градче на 30 км. от София. Ето и снимка на колата
Здравей! Да си жив и здрав за да си караш тази хубава колица! За стикерите не се притеснявай. Има и направени точно за червени коли, като твоята! Прати едно лично съобщение на "МечоКух" и се разбери с него, как ще си получиш стикера! Те са при него!

Kiki
-
bizkoff
Мнение
от bizkoff » 17 Ное 2008 00:49
Благодаря ти Кики. Аз чак сега видях темите за стикерите и се запалих много и много искам. Даже от нетърпение писах и по дугите форуми за стикерите. Сега ще се свържа с Мечокух и ще се поръчам. Имам желание да се явя на сбирката, ще има ли другата неделя?
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
bizkoff
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 17 Ное 2008 08:33
bizkoff написа:Благодаря ти Кики. Аз чак сега видях темите за стикерите и се запалих много и много искам. Даже от нетърпение писах и по дугите форуми за стикерите. Сега ще се свържа с Мечокух и ще се поръчам. Имам желание да се явя на сбирката, ще има ли другата неделя?
Да, в ресторант "Кукуш" срещи има абсолютно всяка ниделя, без изключение! За да си по-наясно с нещата, влизаш в "Клубни срещи" и от там в "Срещи в София".

Kiki