Един въпрос относно Toyota..
Един въпрос относно Toyota..
Здравейте колеги по марка
.Имам един въпрос...днес си купих Toyota Carina 2000 кубика 133коня двигател. Ако може някой да ми каже нещо за този модел?Преди 4 години карах едно Subaru и бях повече от доволен.Незнам почти нищо за Toyota Carina.Правилен избор ли съм направил?Колата е 96година.

Привет колега,това е наистина рядък автомобил-масовите са 1,6.Аз карам такъв седан и съм много доволен.Естествено за мен, сложих обикновена газова.На бензин е екстра,но като парично изражение,газта още по-добре.С две думи-утрепало се е за семейна кола.Багажник голям,пространство и отпред и за седналите отзад/в багажника на седана побирам 3 сака и една детска количка/.Като разход на бензин при 100-120 км/ч-7-7,5 л,на газ 10 л-извънградско.
Моето стана като съчинение,но като съвет-смени си всички филтри на първо време,и виж дали ламбда сондата работи добре.
Поздрави
Моето стана като съчинение,но като съвет-смени си всички филтри на първо време,и виж дали ламбда сондата работи добре.
Поздрави
бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан
-
-
Ако имаш някакви проблеми свиркай. Карините имат само един детайл който се води малко консуматив и се наложи да се сблъскам с него и това са биалетите на стабилизиращите щанги по едно време се разхлопват. Иначе колата е стабилна моята е с малкия борец 1.6 но съм доволен пробвал съм и 2.0 повече въртящ момент но и мотора е малко по-сложен сръвнение с "гъбеното семе" 4A-FE. Климтика на серйните е добър, ел пакета не е лош, плюшения салон е приятен.
Така че много предимства
А аз продължавам да си търся автоматик имаше една в мобилето но съм я изпуснал
Така че много предимства
А аз продължавам да си търся автоматик имаше една в мобилето но съм я изпуснал

ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
Има има... спокойно. То и за 1.6 85кв/115 коня викаха че няма....mitoko написа:Климент написа:Тъкмо се прибрах с нея...ей хора наистина е добрахаресва ми от утре започвам с обслужването.Нема да има спане тази вечер
Добра кола поне засега но се оказа че е 126коня странно
2000 кубика и 126коня е невъзможно
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10992.html

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.