Напълно нормално расъждение, но и при правилно паркиране не пречещо на никого и при каско, ми я разбиваха три пъти и eдин път ми откраднаха предната решетка и фаровете! Да не мислиш, че има застраховател, който плаща аткраднати фарове и решетки, които струват стотици левове!gunner написа:Естествено, че пред блока! Не мога да си представя да плащам каско и отгоре на това за охраняем паркинг. Ако човек паркира правилно и не запушва коли, входове, алеи и т.н., мисля, че не трябва да се притеснява от вандалски прояви ( освен в новогодишната нощ, когато гледам да не е под прозорците на голям блок с бивши военни или пред оборотно заведение ).
Къде държите колите си?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Последно промяна от Kiki на 16 Ное 2008 21:57, променено общо 1 път.
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
[/quote] квартала е близо до центъра, не е със скъпи коли , но питах и цената е 85 лв. Не живея в София, а във Варна. Не знам 40 лв да има такава цена, освен в крайните квартали.[/quote]
На закрития паркинг до Пикадили-център цената за място е 135 лв. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Аз мойта си я държа в гаража.. колкото пъти е била на вън все нещо й се е случвало..... имам завистливи съседи да ги още като я купих седя пред нас 2 часа , даже номера нямаше още, и ми я надраха. А пък на застрахователи вяра вече няма. Първо защото откраднато детайли не с е плащат. Второ защото когато с е оплачеш от ремонта в техен доверен сервиз ( този от който се оплаках аз е 2ри-3ти по скъпота във Варна ) ми анулираха полицата за каското преди да е настъпил падежа и не ми върнаха парите... ( и тях да ги
)
А оплакванията си бяха основателни защото си бяха оставили ръцете: не беше боядисана както трябва, липсваха разни елементи и оригинални лепенки, бяха ми изтощили акумулатора и после с е наложи да купувам нов.... и още един куп други глупости....
На закрития паркинг до Пикадили-център цената за място е 135 лв. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Аз мойта си я държа в гаража.. колкото пъти е била на вън все нещо й се е случвало..... имам завистливи съседи да ги още като я купих седя пред нас 2 часа , даже номера нямаше още, и ми я надраха. А пък на застрахователи вяра вече няма. Първо защото откраднато детайли не с е плащат. Второ защото когато с е оплачеш от ремонта в техен доверен сервиз ( този от който се оплаках аз е 2ри-3ти по скъпота във Варна ) ми анулираха полицата за каското преди да е настъпил падежа и не ми върнаха парите... ( и тях да ги

А оплакванията си бяха основателни защото си бяха оставили ръцете: не беше боядисана както трябва, липсваха разни елементи и оригинални лепенки, бяха ми изтощили акумулатора и после с е наложи да купувам нов.... и още един куп други глупости....
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
Ex:
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Аз предпочитам платените паркинги:
1. мястото си го знаеш, и дори да се прибереш късно има къде да паркираш
2. Вероятността за кражба е по-ниска (особено от страна на хлапета). Пълна гаранция разбира се, че няма. На братовчед ми в продължение на 1г откраднаха от платен видеонаблюдаем паркинг 2бр Ленд-Круизер (нови - на по малко от 6месеца всеки, с най-високото оборудване).
3. Вероятността от драскотини от неопитни водачи или от пешеходци е по-малка - трафикът вътре в паркинга е по-нисък
4. По-спокоен съм, ако съм оставил нещо в багажника.
5. Вероятността някой да те 'запуши' е много ниска.
Но не се вманиачавам - често се случва колата да нощува и пред блока...
1. мястото си го знаеш, и дори да се прибереш късно има къде да паркираш
2. Вероятността за кражба е по-ниска (особено от страна на хлапета). Пълна гаранция разбира се, че няма. На братовчед ми в продължение на 1г откраднаха от платен видеонаблюдаем паркинг 2бр Ленд-Круизер (нови - на по малко от 6месеца всеки, с най-високото оборудване).
3. Вероятността от драскотини от неопитни водачи или от пешеходци е по-малка - трафикът вътре в паркинга е по-нисък
4. По-спокоен съм, ако съм оставил нещо в багажника.
5. Вероятността някой да те 'запуши' е много ниска.
Но не се вманиачавам - често се случва колата да нощува и пред блока...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
в Дженерали, Уника предполагамKiki написа:При кой застраховател я беше застраховал?
http://insurance.bg/news/?cat=news&cat_id=1&sn_id=73890
това само още веднъж обяснява защо никога няма да застраховам при тях biggrin.gif
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
AllianzKiki написа:При кой застраховател я беше застраховал?
Държа да отблежа каското ми струваше 900 лв. а щетите 1та от които беше причинена от "кадърния сервиз" а другата беше боядисване на огледало общо не надхвърляха 100 лв.......... други щети по тази полица нямах.
Жалбите ми бяха по ремонти от предходната полица. Но бяха явно неудобни...

TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
Ex:
Ex:
абе кви платени паркинги, един приятел работеше на такъв в центъра на града, и собственика на паркинга беше крадец на коли
един руснак как изгоря с лъскавия си лексус...естествено не откриха "крадците"
и да беше само той...
ама щом се чувствате спокойни, дръжте ги там. все пак не може да няма и съвестни охранители и собственици

ама щом се чувствате спокойни, дръжте ги там. все пак не може да няма и съвестни охранители и собственици

Е те може да са съвестни (собствениците де), ама ако това спираше крадците, нямаше да има застраховки срещу кражба не мислиш ли?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:абе кви платени паркинги, един приятел работеше на такъв в центъра на града, и собственика на паркинга беше крадец на колиедин руснак как изгоря с лъскавия си лексус...естествено не откриха "крадците"
и да беше само той...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Така е като не си спиш у вас... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:абе не ща да мисля нищо biggrin.gif вчера сутринта се събудих с кошмар, откраднали са ми ярето въъъъведнага се обадих на баща ми да провери дали е пред блока laugh.gif ужЪс, дано не ми се случва biggrin.gif

Сега разбрах от къде са тези кратки трусове... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Да бе дошла поне с ярето, щяхме ти го пазим biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:мхм дойдох малко да ви се полюбувам на земетръсите laugh.gif
П.П. Ако ще седиш и днес кажи да не се притесняваме от вторични трусове, че Фидко загуби съня си нощеска?
П.П.П. Мръсника при който е Десса да си признае веднага? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif