Къде държите колите си?
Къде държите колите си?
Къде оставяте да домува новата си кола, или къде бихте я оставяли, ако имахте нова - гараж, платен паркинг, в двора или на улицата на случайни места? Всички нови имат каско, но стига ли ви това?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Много зависи къде живееш! Село, град-малък, голям и т.н. Няма спор, че най-добре за един автомобил независимо от това дали е нов, или стар е гаражът. За съжаление не всеки от нас може да си го позволи! Аз живея в блок в София. Преди години се инатих и държах един Голф на улицата. Въпреки, че имаше каско брах много ядаве. Разбиваха го три пъти и един път ми откраднаха предната решетка. Принудих се да го вкарам в платен паркинг и се отървах от проблемите за сметка на семейният бюджет! Това е приятелю! Жевеем в Българя.
Аз не я оставям където ми падне, но почти където ми падне. Винаги търся място на паркинга пред блока и гледам там да я сместя, но понякога се налага на самата улица да се остави. По принцип разчитам на каското, но в началото много и треперех и се притеснявах да не я одере някои.
Не сме си ги купили тия коли да им робуваме я! Забелязах обаче едно - въпреки наличните вандалски прояви над старата ми кола - над новата не смеят да се гаврят - може би вдъхва респект или не знаят кой я кара laugh.gif Има го и друго - стария ми голф му крадяха разни неща, понеже е много разпространена кола и има търсене, а на нова кола кои ще и краде чарковете? Който има пари за нова кола - няма да търси крадени части. Аз поне така смятам.

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
-
Живея в София, но имам късмета да живея в къща, въпреки, че не съм далече от центъра. Колата е в двора под балкона. Има и гараж, но се оказа, че celica-та е прекалено широка и не влиза. о.0 Няма да казвам колко учуден останах. Мислех си, че имам малка кола..
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Свикнал си по-скоро....tlen написа:малко отклонение --- Напоследък забелязвам че колите не пищят толкова начесто както до преди 10 години. Алармите ли вече не са така чувствителни или хората спряха да ги ползват или вече се включват само при отваряне на колата?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.