Въпрос относно закупуване на нов автомобил
-
Въпрос относно закупуване на нов автомобил
Здравейте, интересувам се от покупка на Корола 1,6 Dual VVt-i . Официалната цена в сайтът на Тойота е 35660 лева. Възможно ли е предоговаряне на цената, както например в САЩ, където дилъра задължително дава отстъпка? Каква е практиката в БГ? Ако извадя кеш ще ми дадат ли отстъпка? (Миналата година получих оферти от Мото-Пфое и дилърите на Опел доста по-ниски от обявените в ценовите им листи за фирмата където работя, но не се стигна до покупка.)
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Сега не знам дали правят някаква отстъпка, но преди три месеца ходихме с един приятел в ТМ Ауто и кото ги попитахме за някаква отстъпка, казаха, че продават достатъчно много автомобили на месеч и едва смогват с продажбите и не правят отстъпки. Сега тече намаление само на моделите, на които от нова година се очаква следващото поколение!the_rider написа:Тойота правят максимум 4-5% отстъпка. Поддържат високи цени. Тойотата е чудесна кола, но обслужването на дилъра е все-по зле

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
В монента отстъпката за дизела е 14%, поне за Авенсиса, предполагам и за другите.tuindl написа:в момента дилърите предлагат ~10 % отстъпка за дизел и 8 за бензин , това е мах , никакви ми ти кеш и др. не минавата цените са много близки до тези на Хонда , чиито бензинови двигатели за като че ли по-добри
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
За Авенсисда, защого от нова година започва продажбата но новия модел"Авенсис"3. На другите модели мисля, че няма намаление.Marina написа:В монента отстъпката за дизела е 14%, поне за Авенсиса, предполагам и за другите.tuindl написа:в момента дилърите предлагат ~10 % отстъпка за дизел и 8 за бензин , това е мах , никакви ми ти кеш и др. не минавата цените са много близки до тези на Хонда , чиито бензинови двигатели за като че ли по-добри