Рових се насам натам по търсачки но нищо конкретно не откривам за Тойо Авенсис от първите модели 98-99 година дизел.Бих искал да разбера като ццяло как се държи колата с Бг нафта и в Бг условия с окачване ходова част и т.н.Знам че говорим за Тойота и част от въпросите са излишни но също така знам че има хора който ги карат в Бг и тук действителноста е млако по-друга.Та на въпроса че досега почти бензинови двг. съм карал с изключение на една карина дизел,как е този двигател разход , поддръжка, части , консумативи и като цяло за купето, електрониката прави ли проблеми.Зимата как се държи колата с паленето,нямам гараж ще стой отвън.Най вече какъв разход ви дава в градски условия за София примерно или Пловдив знам че с тези задръствания е много относително да се каже но все пак.Искам кола на която да мога да разчитам всяка секунда, колебая се между нея и пасат от същата година дизел, но като гледам май цените за части са почти равни.Говоря за двигателя с 90 к.с може и за 110 да кажете впечатления.Предварително Благодаря на всички писали по темата