среща във Варна ?
среща във Варна ?
Защо няма организирана нито 1 клубна среща във град Варна, няма желаещи, няма членове на глуба ?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 347 пъти
- Получена благодарност: 376 пъти
ХЕ ХЕ ХЕ - хората дори ще повярватdesSs написа:абе мани, събрахме се веднъж, слоу и крис са скараха кое е по-читаво, пежо или мазда, и кат напиха, после па са и сбиха...голяма излагация

След което крис избяга зад граница

BW - dess - оня път като не се обадихте ние си направихме среща на по кафе с Alex (щото го бях предупредил, че ще се обадите и имаше готовност от наша страна)...
Вярно, че не-тойотите щяха да преобладават на паркинга на импровизираната тойота-среща ама нейсе

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
еми крис не се обади тогава, явно е нямал време преди да замине. трябваше да звъннеш...не хапя laugh.gif laugh.gifslowtraveler написа:BW - dess - оня път като не се обадихте ние си направихме среща на по кафе с Alex (щото го бях предупредил, че ще се обадите и имаше готовност от наша страна)...
Вярно, че не-тойотите щяха да преобладават на паркинга на импровизираната тойота-среща ама нейсе
ако измислите нещо, най-вероятно ще дойда. стига да не е през работно време
ааа не е вярно, първата среща я направихме аз, крис и джинго, и момиченцето на крис:) да си имаме уважението

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 347 пъти
- Получена благодарност: 376 пъти
даже без да се самоизтъквам, историята не лъже като казва, че на първата среща бях сам:)))) рудолф ми съчувства поне:))
идеята е добра
идеята е добра

stay up and keep shining!!

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път