Помощ за дом за сираци 2008/2009
съвсем основателен въпрос който и аз съм си задавал...Kiki написа:Този дом, сомо от обувки ли има нужда?Хубаво, че са казали, че имат нужда от това, но нали ще им вземем и друго? Примерно: шоколади, играчки и други привлекателни неща за деца.Все пак ше е коледа!
уви,едно дете/малолетен/непълнолетен в неравностойно положение,според мен има нужда от всичко което и нашите деца.
в предвид че домовете не се финансират добре,от предишната година бяхме решили да се придържаме към това което е най-необходимото.
и аз мисля че дете по се радва на играчка,но мисля практичното е по важно от моментна радост.
като цяло според мен,дарителите който не си правят труда да питат за нуждите на дома-даряват по презумция играчки и шоколад,за които миналата година ни беше казано,че нямат нужда..
сметката за сега е 7 номераций от 34-40 номер х5(6)чифта, което е 35 чифта обувки,,,и х2 чорапи+70 бройки,,
по груби сметки това при закупуване на по евтини модели си е минимум 600-700 лева...при евентуално наличие на повече средства-аз лично предлагам колежката десс-да запита още веднъж от какво имат нужда за останалите,,,някой против?
-
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Приятелю, мисля че темата е достатъчно ясна, за да си позволяваш подобен спам. Ако имаш нещо за продаване, не е необходимо да трупаш мнения - просто си пусни обявата в раздела.karakachanesko написа:ei horaaaaaaaaaaaaa
А ако няма какво да кажеш...
Моля модераторите, ако намерят за необходимо, да изтрият моя пост.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не знам дали трябва да изтрият твоя пост, или предишният! Надали във форума има още много, толкова сериозни теми, като тази!?Fido Dido написа:Приятелю, мисля че темата е достатъчно ясна, за да си позволяваш подобен спам. Ако имаш нещо за продаване, не е необходимо да трупаш мнения - просто си пусни обявата в раздела.karakachanesko написа:ei horaaaaaaaaaaaaa
А ако няма какво да кажеш...
Моля модераторите, ако намерят за необходимо, да изтрият моя пост.

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Повечето теми са важни по един или друг начин, но тази е ЖИЗНЕНОВАЖНА!
как да е..... Дайте да уточним, освен размера на обувките и горе-долу годинките на децата, за да може да помогнем със дрехи - може и да са втора употреба, но мисля, че ще им дойдат в помощ... А и повечето тук втора ръка виждаме ако има дори малко протрито или дори 1см кръпка.... Мисля, че може повечето хора да съберат такива неща
Те си вършат работата като дрехи, просто поради различни причини сме ги оставили да седят.... Аз имам 5 чифта маратонки, от които нося най-много 3 - т.е. поне два мога да артисам, но са 45-ти номер
Тях ще ги дам на едно приятелче, дето много обича да го возя с джипа(умствени проблеми има), ама най-много се радва на Круйзера
Та такава също може да е свършим - дайте да уточним какви деца има като години и малко по-точно, че да понапаснем дрешките
Малко се отплеснах, ама разбирате какво имам предвид... А играчки - по същия начин ще съберем доста... както казах ще събера мойте колички, всеки по нещо и ще станат biggrin.gif А шоколади и лакомства - най-накрая май, но определено трябва да има 

как да е..... Дайте да уточним, освен размера на обувките и горе-долу годинките на децата, за да може да помогнем със дрехи - може и да са втора употреба, но мисля, че ще им дойдат в помощ... А и повечето тук втора ръка виждаме ако има дори малко протрито или дори 1см кръпка.... Мисля, че може повечето хора да съберат такива неща

изненадващо и за мен самия е,че от 3-4 години дарителски центрове,църкви с милосърдна цели и хора в нужда-изрично предупреждават да не им носят дрехи. запитванията са по подовод че и аз имам 3-4 чувала с дрехи,които сърце не ми дава да изхвърля,а се оказа че никой не иска.Me4oKyX написа:Повечето теми са важни по един или друг начин, но тази е ЖИЗНЕНОВАЖНА!![]()
как да е..... Дайте да уточним, освен размера на обувките и горе-долу годинките на децата, за да може да помогнем със дрехи - може и да са втора употреба, но мисля, че ще им дойдат в помощ... А и повечето тук втора ръка виждаме ако има дори малко протрито или дори 1см кръпка.... Мисля, че може повечето хора да съберат такива нещаТе си вършат работата като дрехи, просто поради различни причини сме ги оставили да седят.... Аз имам 5 чифта маратонки, от които нося най-много 3 - т.е. поне два мога да артисам, но са 45-ти номер
Тях ще ги дам на едно приятелче, дето много обича да го возя с джипа(умствени проблеми има), ама най-много се радва на Круйзера
Та такава също може да е свършим - дайте да уточним какви деца има като години и малко по-точно, че да понапаснем дрешките
Малко се отплеснах, ама разбирате какво имам предвид... А играчки - по същия начин ще съберем доста... както казах ще събера мойте колички, всеки по нещо и ще станат biggrin.gif А шоколади и лакомства - най-накрая май, но определено трябва да има
мисля че китайското свръхпройзводство и вноса на 2ра употреба-са презаситили пазара.
като цяло децата са от всякакви възръсти,като на скоро гледах за 4 момчета на 18 годишни ,който вече са големи за дома и по някаква програма им бяха направили къща в която да продължат да живеят и да са близо до дома.
мечо,ако желаеш позвани и попитай мдали имат нужда от това,и от какво още:
телефон 06151/4245
директор: Стефанова
ст. сестра: Добрева
мисля че едва ли ще съберем повече от 700 лева, а маратонките и чорапите от който имат нужда са близо до тази сума.
ДесСс, там има Илиенци и разни други складове.
Ако някой каже фирма или склад, до който да се отиде мога да отида. Все пак е хубаво да имаме впечатления от марката, за да не се окажат в болкука след 2 месеца.
Според мен по добре ще е ако накой има конкретно познат в тази област за да ни направят някакви отстъпки.
Имам въпрос ще определим ли някаква сума в смисъл до еди колко си лева за да успеят да се съберат достатъчно или как ще стане? Извинявам се, но не см участвала предишни години, а имам желание
Ако някой каже фирма или склад, до който да се отиде мога да отида. Все пак е хубаво да имаме впечатления от марката, за да не се окажат в болкука след 2 месеца.
Според мен по добре ще е ако накой има конкретно познат в тази област за да ни направят някакви отстъпки.
Имам въпрос ще определим ли някаква сума в смисъл до еди колко си лева за да успеят да се съберат достатъчно или как ще стане? Извинявам се, но не см участвала предишни години, а имам желание

Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Всеки дарява по колкото може/иска
Няма лимит, никой не се връща! Всичката пара влиза в даренията. Лошото е, че сме много хора, а много малко дават дори и малко .... А реално ако всички от форума дарят по 10лв, ще имаме доста по-голяма сума миналата година.... Да не е всички, но 70-80% би било прекрасно!

еми ок тогава, проверете някой производител, в Пловдив поне има доста. някой ако има път към Пещера, също може да хвърли едно окоpepa_k написа:ДесСс, там има Илиенци и разни други складове.
мисля че българска марка и правено тук-няма как да е по евтино от китайско.
мисля че е безмислено да се закупува нещо марково-ако не изпадне някаква уникална оферта-по изключение.
в смисъл мисля чифт да е не повече от 20-23 лева.
като краен потребител съм виждал:
тотални немаркови за който проскрипт спомена- 9-15 лева.
евтини китайки-прилично изпълнение 14-20 лева
евтини ментета като първите но с маркова емблема- 16-25 лева...
най евтини маркови-от 20тина лева+++
като цяло токсичните и отровни обувки са кожени....в бг имаше сигнали за подобни ботуши,купени от изложението:пройзведено в българия-и се оказаха турски или китайски:
http://www.dnes.bg/article.php?id=58102
офф-топик:пройзводство на найк.
http://ven.log.bg/article.php?article_id=2797
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000806
общо взето мисля че и това което купуваме за истинско в реномираните магазини е 60% менте и 100% китайско.
нямам представа за количество от борса-по евтин модел на бг-маратонките на който крайната им цена е 30тина лева-колко биха стрували.
споделете мнение и дайте изгодни оферти,и след като видим колко тотал- се е събрал-може да решим някой компромис с по скъпи,ако можемд а си позволим..
мисля че е безмислено да се закупува нещо марково-ако не изпадне някаква уникална оферта-по изключение.
в смисъл мисля чифт да е не повече от 20-23 лева.
като краен потребител съм виждал:
тотални немаркови за който проскрипт спомена- 9-15 лева.
евтини китайки-прилично изпълнение 14-20 лева
евтини ментета като първите но с маркова емблема- 16-25 лева...
най евтини маркови-от 20тина лева+++
като цяло токсичните и отровни обувки са кожени....в бг имаше сигнали за подобни ботуши,купени от изложението:пройзведено в българия-и се оказаха турски или китайски:
http://www.dnes.bg/article.php?id=58102
офф-топик:пройзводство на найк.
http://ven.log.bg/article.php?article_id=2797
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000806
общо взето мисля че и това което купуваме за истинско в реномираните магазини е 60% менте и 100% китайско.
нямам представа за количество от борса-по евтин модел на бг-маратонките на който крайната им цена е 30тина лева-колко биха стрували.
споделете мнение и дайте изгодни оферти,и след като видим колко тотал- се е събрал-може да решим някой компромис с по скъпи,ако можемд а си позволим..
Малко късно но и аз съм за мечо ще се свържа с теб тези дни ...
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия