Тези дето ми откраднаха капачките на винтилите да си ги

Използвай благоприятния момент да тунинговаш с нещо такова:Vesko написа:... Бихте ли ми казали дали е опасно да се кара без капачки на винтилите?...
В понеделник ще ти снимам едни да кажеш дали са като твойте. Като гледам по снимки в нета са някакви шестограмни. На BMW са пак метални но цилиндрични, назъбени - от тях имам един комплект.Vesko написа:... но изглеждаха много стилно
Изчезнаха си точно пред офиса и 4те в комплектdesSs написа:ааа скоти, ш`си барна яренцето с едни таквиз![]()
веско, без капачки наистина ще ти спаднат гумите, поне при мен се случи. едната капачка беше изпаднала незнайно къде. според момчето, дето ми помпи гумата, падали и на автомивките, от пароструйката. та пак според него, като влезе гумата в някоя от дупките, с които са осеяни шосетата ни, игличката малко по малко изпуска.
Веско и мойте капачки изчезнаха пред офиса! Сега съм с обикновенни , и една пак е няма! Вземи си обикновенни , защото не виждам смисъл да слагаш пак хубави! Едно време си спомням бащами как си махаше , чистачки , антени! Сега е сезона на капачките!Vesko написа:Откраднаха ми оригиналните капачки на винтилите пред офиса. Бихте ли ми казали дали е опасно да се кара без капачки на винтилите? Мисля си че може да влезе мрасотия и да натисне леко игличката и да спадне налягането в гумите....
Тези дето ми откраднаха капачките на винтилите да си гиСтава вапрос отзад на задното стъкло
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта