Цените са това ама качеството какво е е въпроса...Инак за демферната пружина голям смях biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Те обикновенно са на самият съединител biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Изключвам разни керамики дет си нямат....Maguet написа:сега говорих с някъв в софия дето продава японски авточасти
тук съм боса - демферна пружина не знаел кво е, то и аз... пита дали това е пружина на амбриажен лагер. аксиален лагер и амбриажен лагер трябва да е едно и също... или греша тук...
иначе ми даде цени за притискателен диск (150-160 лв.),ремък ангренажен 60 лв, ролка 60 лв, лагер (аксиален) 50 лв. Дайте мнение, моля.
Пак мерси.
Д.
Toyota Celica 1,8i 1996 - въпрос

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver,
Мерси, че ме търпиш
Ми де да знам - намерих по нета...
А пък съм и от Пловдив...
А този беше някакъв чужденец - не говореше добре български, но надали е бил японец biggrin.gif
Както и да е, та той твърдеше, че нямало пружина на съединителя.
Абе, първо майстора и после продължаваме с обсъждането.
Иначе се надявам да ме търпиш още дълго

Мерси, че ме търпиш

Ми де да знам - намерих по нета...
А пък съм и от Пловдив...
А този беше някакъв чужденец - не говореше добре български, но надали е бил японец biggrin.gif
Както и да е, та той твърдеше, че нямало пружина на съединителя.
Абе, първо майстора и после продължаваме с обсъждането.
Иначе се надявам да ме търпиш още дълго

Капсуловано комплект...не че е невъзможна смяната само на пружините, ма досега не съм чул някой да го прави biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifMaguet написа:Ще се науча аз
Това е притискателния диск, пружините са част от него.
виждам 4 бр.
Отделно ли се сменят или трябва целия диск да сменя?

това комплект съединител ли трябва да значи че не видях феродовоя диск?Maguet написа: иначе ми даде цени за притискателен диск (150-160 лв.),
бтв не е много лошо да споделиш марките на частите,щото цените са си за китайки,според мен де,,,а точно съединителя- не е много удобен за смяна

общоизвестна мълва е арабите не продават нищо японско-въпреки яроглифите
аз нямам опит,но имам предпочитания към японски или американски части ,незакупено под търговската марка-тойота. тоест качествени,без търговските надценка на тойота вносителя.
бтв-аз и в софия незнам откъде да намеря такива...
аз съм с съединител какъвто колегата ти е дал на снимката -екседи,,,дайкин клуч. мен също ми беше препоръчан от колеги в форума,,,мисля е едно от най добрите предложения за качествен ,на разумна цена. лагерчета-начи, нск,,,мисля са оригинално ползвани при тойота??
бтв-аз и в софия незнам откъде да намеря такива...
аз съм с съединител какъвто колегата ти е дал на снимката -екседи,,,дайкин клуч. мен също ми беше препоръчан от колеги в форума,,,мисля е едно от най добрите предложения за качествен ,на разумна цена. лагерчета-начи, нск,,,мисля са оригинално ползвани при тойота??
имам някакво ицкю на www.japanparts-bg.com TSAR SIMION STREET 135
кю-256218479 ,не съм ги ползвл ,ма съм останал с впечатление че бяха скъпчий,или нещо такова,,,,
кю-256218479 ,не съм ги ползвл ,ма съм останал с впечатление че бяха скъпчий,или нещо такова,,,,
Хм, тез май не са същите тикви от Раковски и Козлодуй?!rudolf написа:имам някакво ицкю на www.japanparts-bg.com TSAR SIMION STREET 135

Този е същият, за който говори rudolf. Точно така са си написали адреса Цар СимИон - хаха!Maguet написа:сега говорих с някъв в софия дето продава японски авточасти
тук съм боса - демферна пружина не знаел кво е, то и аз... пита дали това е пружина на амбриажен лагер. аксиален лагер и амбриажен лагер трябва да е едно и също... или греша тук...
иначе ми даде цени за притискателен диск (150-160 лв.),ремък ангренажен 60 лв, ролка 60 лв, лагер (аксиален) 50 лв. Дайте мнение, моля.
Пак мерси.
Д.
Мисля, че не са същите от Раковски, ама знам ли - може да имат повече от един магазин.
Пък и по дяволите! Като си търговец на японски авточасти, как да си кръстиш веригата освен Джапан Партс laugh.gif аааа?Maguet написа:Maguet написа:сега говорих с някъв в софия дето продава японски авточасти.
Този е същият, за който говори rudolf. Точно така са си написали адреса Цар СимИон - хаха!
Мисля, че не са същите от Раковски, ама знам ли - може да имат повече от един магазин.