Аз на Королата смених и 4-те колони заводски със нови и искам да ви кажа, че заводските са меко казано слабички

Поне при Корола са така, а при Авенсиса са малко по-добре, но все пак, може да се иска още мнооогоо... И под това не визирам тъпи усилватели и 15" басове - 4 колонки на мястото на заводските, които се слагат с много по-малко усилия от това, което казвате, защото си има специални преходници

Ако го правите с тях - лесно и хубаво, ако не, както явно сте се спуснали - яка ви гърбина.... Ей за това, отивам в сервиз, дето си знаят всичките му кусури и фатки (а цените за монтажа си бяха нормални) biggrin.gif А от пионер много хубаво свирене, надали ще изкарате, още по-малко със завоския касметофон

Ако обичате да слушате музика докато шофирате и искате да е качествен звук, че дори и силен като ви се прище, слагате истински колони на място на заводските, но от Focal нагоре

Ако пак не ви стига има един усилвател за 4-те, който се крие под предните седалки и не ви заема от багажника нищо

Вярно, че две колони са 260лв, ама звука е просто прекрасен

Няма кривене, няма липси.... Просто чудно! А две колони си вървят със филтрите и пищялки - просто перфектно го направиха тия момчета дет правиха мойта biggrin.gif Спрямо заводските музики - просто съм на светлинни години пред тях - и Авенсис, и Корола, и Версо, че дори и от най-добрите на Тойота - Круйзера

Абе кеф до дупка laugh.gif И сега мисля да турна едно от малките усилватели под седалката, че касметофона взима да изнемогва на МАХ като е laugh.gif