Yaris TS

Jister

Yaris TS

Мнение от Jister » 27 Окт 2008 23:06

Здравейте, тъй като след няколко дни ровене по интернет не успях да намеря достатъчно информация за Yaris T-Sport, предлагам да отоврим една тема в която феновете и собствениците на слабо разпространената кола да публикуват всякаква полезна информация.
на мен лично ми омръзна да чета в ревютата на TS'a че има емблема на решетката, и 17 ки джанти - това може да се види и от снимките :)
много би било полезно ако някой собственик коментира добрите и лошите страни на колата.
да се надяваме че до няколко дни и аз ще имам удоволствието да се возя на TS, и тогава ще дам моя принос :)
ИзображениеИзображение

VaLdito

Yaris TS

Мнение от VaLdito » 29 Окт 2008 11:21

Ot dva meseca karam takava kola i sam mn dovolen ... idealana e za sofiq pargava podvijna ... a kak vliza v zavoite po princip ne sam ot riskovite shofiori ... no v noshtna sofiq e golqmo udovolstvie da shofirash yarisa .... samo che mislq 4e e rano da davam drugo mnenie za nego zashtoto go imam edva ot dva meseca ...

Jister

Мнение от Jister » 02 Ное 2008 11:57

Явно TSа наистина си е слабо распространен mellow.gif

Малко няколко дневни впечатления :iroc:
Колата се кара много приятно и стегнато, влиза в завоите доста добре (а VSC системата се активира чак когато буквално заиграеш много неразумно с волана - което си е доста сериозна оценка на окачването :thumbsup: )
явно от Тойота са преценили че хората които си купуват малка кола с голям двигател, не са мноого наясно какво искат и затова са им сложили Traction Control който да им убива мераците за гонки по светофари cool.gif
някъде бях чел че стария ярис бил по наточен от новия - laugh.gif
който смята така мога да му обясня някои работи wink.gif
в момента още се развозваме и нямам време за снимки и повече инфо!
но Яриса определено е скрит талант който успя да ме изненада много приятно - което е странно - все пак карам мотор ohmy.gif
ИзображениеИзображение

Аватар
dmk

Мнение от dmk » 02 Ное 2008 16:50

И аз карам Т-спорт около 2 месеца, но е на 6 години. Впечатленията ми са добри (даже много), но не мога да намеря описание на оборудването. Тук има за Yaris, но моята е модел 1999-2002. Въпреки това за момента нямам оплаквания. Наистина на пътя е много стабилна, макар че аз също не съм рисков водач. Няколко пъти засичам разход (около 6/100), но е комбиниран и май в по-голямата си част е извънградско. Във всеки случай ми се струва доста шумна - поне двигателят е високооборотен, но е пъргав и понеже е и доста мощен (77кв/106кс) се справя без проблем. Поне не забелязвам разлика с/без климатик.
Кара: Toyota Yaris Sport

Публикувай отговор