Моля за съвет (Celica ili Eclipse)
Моля за съвет (Celica ili Eclipse)
Здравейте,
Решил съм да си купувам спортно возило за момента мога да отделя 5000-6000 лв. В тази цифра се вписват два автомобила Toyota Celica 1.8 94-96г. и Mitsubishi Eclipse 2.0 94-95г.
Моля за съвет, тъй като много харесвам Тойота и като цяло съм фен на философията на марката, но 116 к.с. на Селиката не знам дали са достатъчни.
Благодаря предварително.
Решил съм да си купувам спортно возило за момента мога да отделя 5000-6000 лв. В тази цифра се вписват два автомобила Toyota Celica 1.8 94-96г. и Mitsubishi Eclipse 2.0 94-95г.
Моля за съвет, тъй като много харесвам Тойота и като цяло съм фен на философията на марката, но 116 к.с. на Селиката не знам дали са достатъчни.
Благодаря предварително.
Re: Моля за съвет (Celica ili Eclipse)
mazda mx5tacho написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
Ти па кога си виждал МХ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Да не говорим, че масово са 1.6 115 коня...Пък и за тез пари трудно ще намери читаво МХ...rudolf написа:mazda mx5tacho написа:Здравейте,
Благодаря предварително.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
90-те съм имал РХ. Имам и МХ. Вервай ми немат общо...лютивината от изгоряло масло на умиращия ванкел, още ми гори очите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifproscrip написа:rx, rx - къв е тоя мх biggrin.gif

Мда, ама човека иска спортно возило за 5-6000 лв, нито 1.8 Селика, нито 2.0 на Мицу са спортни, пък мх-а, за да е спорт пак няма да е такива пари, Що не земеш една коруба 2.2 турбо форд проуб и да си начешеш крастатата, а и пари за бензин ще останат.
Тея коли дето си споменал вървят като средностатистически автомобил, само дето като се качиш на бордюра, първата работа кат слезеш е да прибереш някоя пластмаса или да погледнеш отдолу кво си ударил току-що. Земи си един СААБ турбо за тея пари, че дори може да намериш и нещо читаво, поне ще върви повече, е вярно няма да мяза на настъпана жаба, ама като отидеш в сервиза и като почнат да се чешат монтьорчетата отзад, за да се сетят - аджеба ко е туй дето им караш, щи стане мило...
Тея коли дето си споменал вървят като средностатистически автомобил, само дето като се качиш на бордюра, първата работа кат слезеш е да прибереш някоя пластмаса или да погледнеш отдолу кво си ударил току-що. Земи си един СААБ турбо за тея пари, че дори може да намериш и нещо читаво, поне ще върви повече, е вярно няма да мяза на настъпана жаба, ама като отидеш в сервиза и като почнат да се чешат монтьорчетата отзад, за да се сетят - аджеба ко е туй дето им караш, щи стане мило...
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Toi Vankel-a gori maslo i kato nov.diver написа:
90-те съм имал РХ. Имам и МХ. Вервай ми немат общо...лютивината от изгоряло масло на умиращия ванкел, още ми гори очите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
U4astva v ohlajdaneto na dvigatelq po nqkakuv na`in, pone taka sum chuval.
NO ina4e edin poznat si vze chisto nov RX-8 i mu dolivashe maslo na opredelen probeg.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
ми той човека кат каза какви спортни коли търси,,и затова 1.6 мь-го дадох за пример,, а и читаво -не читаво,,ми е единственото за тези пари които си струва да наливаш параproscrip написа:Мда, ама човека иска спортно возило за 5-6000 лв, нито 1.8 Селика, нито 2.0 на Мицу са спортни, пък мх-а, за да е спорт пак няма да е такива пари, Що не земеш една коруба 2.2 турбо форд проуб и да си начешеш крастатата, а и пари за бензин ще останат.
- Georgimitrovich
Kolega ne 4e ne6to no nqkoi te e poizligal za godinkite na eklipsa. 90-94 e tozi rubatiq s vdiga6tite se farova za koito mislq 4e govori6 4e moje da se nameri za tezi pari, a 95-00 e sledva6ti koito pod 10 000lv 6te e trudno da go nameri6. I vse pak si mislq 4e selikata e po dobriq izbor.tacho написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
Uspeh

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
-
Селиката,която си решил да си вземеш се произвежда между 1994-1999-та година(не 1994-1996г)и се води Т20,6-та генерация,tacho написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
а Еклипса е със вдигащите фарове отпред.Незнам защо се чудиш дали ще са ти достатъчни тези 116кс заводско на Селиката,защото може би забравяш и един много съществен фактор при Тойотата-теглото

Като се изхожда обаче от ценовия диапазон,който си написал по-горе(спортно возило за 5000-6000лв)по-добре е да си вземеш Еклипса,защото добрите и наистина запазените Селики Т20 са в друг ценови диапазон,много над 5-6000лв...

Всеки може да дава газ,но не всеки може да кaра бързо...
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Чакай, че се депресирах...Такова не съм имал...ами сега?!Fido Dido написа:За тези пари може да си вземеш един Прелюд в доста добро състояние и 2.2 мотор - доста добре върви и спортното усещане го има...