5efe инфо
- Corolla_E9
- Corolla_E9
с 1500лв може да отидеш за седмица на море...защо си мислиш, че суапа ще излезе по-тънко?Corolla_E9 написа:комплекта колко излиза доло-горе (не е задължително да е нов) имам предвид дали около 1500-2000лв биха ме оправили за турбинирване или направо да правя swap? скоростните кутий как са ?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Corolla_E9
-
- Обратна връзка:
NE vsichko ot 4efte stava.
Bloka e po-kus i sledovatelno bielite i kolianovia val sa razlichni
Shte ti triabva vsichkata elektronika ot 4efte + sensori + turbo/manifold, intercooler, etc.
Sled tova instalaciata (jicite) triabva da se prepraviat za da rabotiat vsichki tia sensori.
Shte ti triabva vsichkata elektronika ot 4efte + sensori + turbo/manifold, intercooler, etc.
Sled tova instalaciata (jicite) triabva da se prepraviat za da rabotiat vsichki tia sensori.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
колега не е лошо да решиш първо какво искаш.
Corolla_E9 написа:Здравейте! дойде време за проект и си търся АЕ86 може и с повреден двигател труено хетч
Corolla_E9 написа:отказвам се от ае86 вече се търси ае92 ! 4a-ge
Corolla_E9 написа:Гледам, че има доста хора тука във форума от щатите и ако има някой, който знае нещо по въпроса много ще му благодарен ако ми помогне.
Имам следната идея да си докарам кола от щатите (Corolla AE86 Trueno) гледах в един форум там се продават страшно много такива коли и на добри цени от рода на 6-7к$ зависи в какво състояние са има и по-евтини има и по скъпи, помня че преди от щатите до българия транспорта беше някаде около 1к$ сега още ли е толкова? и доста такси ли се плащат че досега кола не съм внасял и не знам ?
Corolla_E9 написа:Един приятел кара авенсис 1.8 бензин.. 2005 и иска да го прави по-бърз.. и започнахме да му обмисляме swap.. на тези купета можели да се натика 3сгте и много заиграфка ли е?
Corolla_E9 написа:Здравейте.. от няколко дена гледам тука една корола ае86 за продан.. обаче все не ми стига времето да се обадя на собственика да я видим.. гледам, че изодзадзе пише 1.6 SR на външен вид е доста раждясала.. гърнето е виснало и е вързано с тел.. обаче за проект мисля, че е перфектна.. тези модели 4age ли са или карбуратор? защото ако не са 4аге-то ще трябва кола донор да се търси за swap и работата става дълга и широка.. я дайте малко инфо за тези SR модели :/
Corolla_E9 написа:Някой знае ли колко пари излиза автовоза от Германия? и останалите данъци за БГ? че мисля да си взимам от там ae92 gti или 3s-ge celica 5-ta ген. :/
Corolla_E9 написа:ами трябва ми всякакво инфо за тази колица.. щото обмислятм да сменям 1.3двг с 1.6 4A-GE и ми трябва повече инфо за да научкам раотките.. щото новак... още келеш ама по от рано по-добре ;) не ми стига само да я карам искам да знам всичко за неяEl Camino написа:Мда.. и кво?
Corolla_E9 написа:май ще ми излезне по-ефтино да си купя една читава GTi 4A-GE и да я турбинирам и хем ефекта ще е по-добър ;)
Corolla_E9 написа:Zdravejte! Ot dosta vreme obmislqm tova no ne sam go realiziral (naj-veche poradi lipsa na sredstva).. ideqta mi e da naprawq swap na ae92.. black ili silver top 20v.. iskam da mi dadete malko predlojeniq i idei.. sashto taka za skorostnata kutiq.. kakva da tarsq po-tochno i koq e po-dobre.. zashtoto sam vijdal 5 i 6 stepenni skorostni kutii :/
- Corolla_E9
аре и генерация ма те 1500лв са в дефицит май само на двигателя...ugabuga написа:NE vsichko ot 4efte stava.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
фреш нюс:
Corolla_E9 написа:Здравейте! доста време си търсих хубава корола.. и накрая си намерих в англия, но за жалост с десен волан модела и двигателя са Corolla AE92 gti 1992 (red top) 1.6 4age цената с докарването е доста благоприятна за мен.. въпроса ми е какво е нужно за смяната и скъпо ли излиза защото мен не ми пречи да съм с десен волан.. карал съм известно време кола с десен волан и се свиква..
Corolla_E9 написа:Здравейте! подготвям се за swap на ае92 1.6карб. Спрял съм се на този двигател, защото blacktop-а е акцизен.. какво бихте ми казали за него също каква скоростна кутия бихте ми препоръчали виждам, че има 5 и 6 степенни ц52 и ц56 ? от един чужд форум ме посъветваха, че 5степенна е по-добра .. и като цена + доставка 3к лв нормална цена ли е за двигател скоростна кутия и всичко необходимо за swap-а защото комплекта е 1100$ + 800+- 100$ доставка ? също ще трябва ли много преправяне за пасване?
едит: също да ми препоръчате някоя добра марка за окачване, спирачната система имам от gti пак от ае92 достатъчно добра ли е за това купе и двигател?