Не било индианско а африканско и не бил кашкай а туарег biggrin.gif biggrin.gif biggrin.giftribalistas написа:Кашкай идва от име на индианско племе.......Да това е факт.
NISSAN QASHQAI 2.0 dci ILI RAV4 D4D
-
До тук много мнения се исказаха кой автомобил какъв е и що е много прочетени факти по интернет но не прочетох нито едно мнение от някой който се е качвал на Кашкай. За него мога да кажа че е изключително добър "джип" така да го наречем, много стабилен на пътя, много добър мотор ( говоря за 2.0 Бензин 140к.с.) и препоръчвам на човека пуснал темата ако предпочете нисана да го вземе с този мотор, нячма да има никакви проблеми където и да реши да отиде, много конфортен и ще се наслаждава на пътушането си 
п.п. За РАВ-4 се исказа доста мнения все хубави но едва ли е толкова високопроходим "джип" колкото се описва
Успех в избора !

п.п. За РАВ-4 се исказа доста мнения все хубави но едва ли е толкова високопроходим "джип" колкото се описва

Успех в избора !

------------------------------------------> FUCK OFF
qashqai 1.6
аз карам кашкай 1.6 бензин. Ако мога да съм полезен с нещо пишете!
Nissan Qashqai 1.6i (2WD, HR16DE, Comfort Pack)
- antoniona30
- antoniona30
Само дет след това май не са правили нищо...antoniona30 написа:Именно кашкай е от вчера ,колкото до патрол на нисан респект,култов модел.Cosmos написа:Кашкай наистина е нов на пазара, но все пак нисан не правят джипове от вчера ;)![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Погледне краш тестовете от адак
за нисана
http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Au ... ageID=8650
за рав4
a това е краш тест на ауди q7 с фиат 500
за нисана
за рав4
a това е краш тест на ауди q7 с фиат 500
Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006
qashqai VS Rav 4
Не че съм фен на нисан но честно да си кажа добре е верно човек да разгледа двете коли, да ги покара, да разбере коя му пасва, добре е и цените да се видят.
Другото според мен е да се види Рава ще има ли дизел автомат или поне бензин автомат с 6 скорости.
А най-важното е според мен да се разбере къде се прави Рав-а, да не е пак да мирише на баклава от южната ни съседка както повечето тойоти от последно време, мисля че минаха времената на истинските чпонски тойоти а ако някой погледне и паркинга на Тойота в Пазарджик ще открие около 5000- 6000 автомобила които дълго време ще си търсят собсвеник, и все пак не че нисана е цвете за мирисане но си изглежда доста по прилично и на краш тестовете е много по добре.
Това си е от мен като новак но всеки да си помисли преди да купи
Japan rules
Другото според мен е да се види Рава ще има ли дизел автомат или поне бензин автомат с 6 скорости.
А най-важното е според мен да се разбере къде се прави Рав-а, да не е пак да мирише на баклава от южната ни съседка както повечето тойоти от последно време, мисля че минаха времената на истинските чпонски тойоти а ако някой погледне и паркинга на Тойота в Пазарджик ще открие около 5000- 6000 автомобила които дълго време ще си търсят собсвеник, и все пак не че нисана е цвете за мирисане но си изглежда доста по прилично и на краш тестовете е много по добре.
Това си е от мен като новак но всеки да си помисли преди да купи
Japan rules
Абе последно тествах един патфайндер и много ми хареса. Новия патрол също не е за боклука, ма тука за паркетници става дума а РАВ-чето кат гледам колкото и субективни да са АДАК и ТЮВ седи твърдо в 10-ката. Без да съм сектант, в случая мисля, че РАВ-чето бива повече.nissana написа:Не бъркаите старите джипове на нисан с новите,преди бяха едни от най-добрите,ма сега са малко Рено.Но двете джипчета като че ли са на кантар.Ако ще е повече градско-Кашкая,ако ще се ходи за риба-Тойотата.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.