Помощ за дом за сираци 2008/2009
Помощ за дом за сираци 2008/2009
колеги в предвид традицията за нова година ,форума да предприеме дарителкса къмпания и покупка на коледни подаръци за-
ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост - с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново ,
бих искал да направя и тази година запитване - има ли желаещи да продължим традицията?
2005/2006 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=977 ... 0%E0%F6%E8
2006/2007 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... 0%E0%F6%E8
2007/2008 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=473 ... 0%E0%F6%E8
след запитване в дома-децата имат нужда от маратонки и чорапи-които ще закупим с парите от даренията.
условен проекто-календар:
1.ДАРИТЕСЛАКАТА КАМПАНИЯ СТАРТИРА: от 16ти ноември до 1-ви декември.
А/ЗА СОФИЯ-средствата ще се събират всяка неделя ,на срещата на клуба в КУКУШ.
Б/За ПЛОВДИВ-колегата мечокух пое ангажимента да организира среща.
В/за възпрепятстваните и желаещите-Сметката за набиране може да получите, както и миналата година, на ЛС - изпратен до колегата proscrip, на който ще ви БЪДЕ отговорено! или на електронна поща proscrip@abv.bg.
2от 1ви декември.колегата PROSCRIT-прие за пореден път да извърши закупуването и пращането...
3.23 декември-5 януари получаване на пратката( в зависимост от курерската фирма и нашата готовност.
моля ползвайте темата за уточнение на въпроси който може да настъпят,,,
п.с. опита показва че активната организация -след умуванията отнема около 2 месеца-разбирам че още не сме настроени коледно,но ако желаем да зарадвам децата за празника, би било хубаво да стартираме инициативата в ноември...
ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост - с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново ,
бих искал да направя и тази година запитване - има ли желаещи да продължим традицията?
2005/2006 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=977 ... 0%E0%F6%E8
2006/2007 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=223 ... 0%E0%F6%E8
2007/2008 http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=473 ... 0%E0%F6%E8
след запитване в дома-децата имат нужда от маратонки и чорапи-които ще закупим с парите от даренията.
условен проекто-календар:
1.ДАРИТЕСЛАКАТА КАМПАНИЯ СТАРТИРА: от 16ти ноември до 1-ви декември.
А/ЗА СОФИЯ-средствата ще се събират всяка неделя ,на срещата на клуба в КУКУШ.
Б/За ПЛОВДИВ-колегата мечокух пое ангажимента да организира среща.
В/за възпрепятстваните и желаещите-Сметката за набиране може да получите, както и миналата година, на ЛС - изпратен до колегата proscrip, на който ще ви БЪДЕ отговорено! или на електронна поща proscrip@abv.bg.
2от 1ви декември.колегата PROSCRIT-прие за пореден път да извърши закупуването и пращането...
3.23 декември-5 януари получаване на пратката( в зависимост от курерската фирма и нашата готовност.
моля ползвайте темата за уточнение на въпроси който може да настъпят,,,
п.с. опита показва че активната организация -след умуванията отнема около 2 месеца-разбирам че още не сме настроени коледно,но ако желаем да зарадвам децата за празника, би било хубаво да стартираме инициативата в ноември...
Последно промяна от rudolf на 24 Ное 2008 01:17, променено общо 6 пъти.
за по нови колеги:
-инициативата е абсолютно доброволна, пари и дарения -не се побликуват.
-всеки помага с каквото може, имаше пожелателна доброволна сума от 20 лева(по спомен),но участието дори и с по малко е похвално.(даренията не са състезание)(виж. горното)
-дома се запитва от какво имат нужда,което се закупува с средствата.
-при нужда на децата от нещо което някой от нас ненужно притежава в наличност,и в състояние годно за подараци-то той може да го предостави
-в предишните години,колегата про скрип закупува на добра воля, на едро ,нужните неща, и пускаше фактури---за да се увери всеки,че никой не забогатява на гърба на децата.
-инициативата е абсолютно доброволна, пари и дарения -не се побликуват.
-всеки помага с каквото може, имаше пожелателна доброволна сума от 20 лева(по спомен),но участието дори и с по малко е похвално.(даренията не са състезание)(виж. горното)
-дома се запитва от какво имат нужда,което се закупува с средствата.
-при нужда на децата от нещо което някой от нас ненужно притежава в наличност,и в състояние годно за подараци-то той може да го предостави
-в предишните години,колегата про скрип закупува на добра воля, на едро ,нужните неща, и пускаше фактури---за да се увери всеки,че никой не забогатява на гърба на децата.
- CybeR_SurfeR
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Както миналата година, та даже тази ще е още по-добре организирана, надявам се! biggrin.gif Може да се пращат паричките в сметката на клуба, като както миналата година ще има пълна разпечатка колко пари са пристигнали и ще го направим официално от клуба/форума - разбирайте го едно и също. Аз поне така гледам и на двете. Само дайте най-напред да изберем кой дом ще подпомагаме и да почваме
Тази година има-няма време ще се включа още по-активно, щото просто е голямо удоволствие да свършиш нещо такова
Казвайте дома и да измисляме всичко останало. Ако е близо до Пловдив мога да отскоча на място. Близо - до 100-тина км 
P.S. Аз имам една малка колекция от 100-тина колички Matchbox и други подобни, мисля тях да добавим, че аз вече съм доста пораснало дете за това laugh.gif Племеницата е елиминирала някои, но поне 50-60 все трябва да са останали
Ще прегледам и женски играчки от на племеницата, че тя е вече на 3 години и някои не я трогват хич...

P.S. Аз имам една малка колекция от 100-тина колички Matchbox и други подобни, мисля тях да добавим, че аз вече съм доста пораснало дете за това laugh.gif Племеницата е елиминирала някои, но поне 50-60 все трябва да са останали

ще ми се първо да се маркират - с просто-ЗА, поне 10тина колеги които ще подкрепят инициятивата.
относно подараците: разумно е да се следва миналогодишния опит-при които колежката дессс-запит самия дом от какво имат нужда,,,
п.с.: направи ми впечатление че не бяха нужни играчки за игра,а по скоро общо-опразователни пособия, и странични хоби-консумативи според нуждите,влеченията и уменията на децата.
относно подараците: разумно е да се следва миналогодишния опит-при които колежката дессс-запит самия дом от какво имат нужда,,,
п.с.: направи ми впечатление че не бяха нужни играчки за игра,а по скоро общо-опразователни пособия, и странични хоби-консумативи според нуждите,влеченията и уменията на децата.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- Georgimitrovich
...
Последно промяна от Georgimitrovich на 03 Ное 2008 19:17, променено общо 1 път.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300