Здравейте, имам следния проблем на корола 99год 1,6 110 коня, не знам как се води като модел точно. Никога не е имала газ, но от скоро започна да свети лампата на чекинга и при подаване над 50% газ с педала се получава абсолютно забиване и все едно остава на 2 цилиндъра, дори не може да вдигне обороти колкото и време да се чака. Това е на всички скоости и предавки, дори на 1а.Няма знаечение дали е на 1000, 2000, 3000 или 4000 оборота, винаги забива и не може да вдигне повече обороти след натискане на педала до дъно, там си остава и край. Няма значение дали е топла или студена, прави го винаги. При по леко подаване до средата на педала си вдига оборотите съвсем нормално и върви перфектно. Възможно ли е да е ТПСа или да се води на майстори?
Благодаря ви.
Забива и не върви при подаване на повече газ..
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Може да имаш нужда и от почистване на дроселовата клапа.
Поне аз трябва да го правя на 2-3 месеца за да ускорява плавно, без да забива.
Но не мисля, че от това би светнала лампата.
Поне аз трябва да го правя на 2-3 месеца за да ускорява плавно, без да забива.
Но не мисля, че от това би светнала лампата.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Развитието е следното>
Мерихме ТПС, вдига си плавно съпротивлението без дупки и падове. Вчера беше закарана в сервиза на тойота и бе закачена набързо на компа. Изкара грешка която е грешка в смесообразуването. Изтриха е и пробваха, но никакво подобрение. След 1 седмица ще се води пак, за по обстоен преглед..
Мерихме ТПС, вдига си плавно съпротивлението без дупки и падове. Вчера беше закарана в сервиза на тойота и бе закачена набързо на компа. Изкара грешка която е грешка в смесообразуването. Изтриха е и пробваха, но никакво подобрение. След 1 седмица ще се води пак, за по обстоен преглед..