СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
хихи, на собственика аз му дадох лепенката:) после се оказа че имаме вили в едно и също село:)абе светът е малък са казали хоратаAel написа:Вчера бях в София , и карах малко зад един Приус с лепенки на форума ама лепнати леко на криво. Бързо който е собственика да си признае !

иначе той като види ще ти драсне сигурно
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Калине, това село в GB ли е? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifМайтапkalin написа:хихи, на собственика аз му дадох лепенката:) после се оказа че имаме вили в едно и също село:)абе светът е малък са казали хоратаAel написа:Вчера бях в София , и карах малко зад един Приус с лепенки на форума ама лепнати леко на криво. Бързо който е собственика да си признае !![]()
иначе той като види ще ти драсне сигурно

еее, де да имах същата вила тук, красота бих казал...но нали идеята е да увеличаваме приходите, не да намаляваме разходите:)та ще си купим...ама друг пътKiki написа:Калине, това село в GB ли е? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifМайтапkalin написа:хихи, на собственика аз му дадох лепенката:) после се оказа че имаме вили в едно и също село:)абе светът е малък са казали хоратаAel написа:Вчера бях в София , и карах малко зад един Приус с лепенки на форума ама лепнати леко на криво. Бързо който е собственика да си признае !![]()
иначе той като види ще ти драсне сигурноТи как си?

иначе сме добре, интегрирам се лека полека, вече гледам надясно като пресичам

НАЗДРАВЕ НА КОМПАНИЯТА ОТ КУКУШ
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Corolla - 2C

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Със софийски беше до колкото си спомням , аз дълго време се чудих дали нарочно е лепнал на криво ваденката или просто не може да я равни по заоблената форма на приусчетоKiki написа:С Пловдивски номер ли беше?Ael написа:Вчера бях в София , и карах малко зад един Приус с лепенки на форума ама лепнати леко на криво. Бързо който е собственика да си признае !

Малеее, асен съвсем се отплесна тази седмица! НО не е късно, ето снимка от последната неделя!!!Kiki написа:Асене, какво стана със снимките от последната среща в неделя?
Тук всички се притесняват и не вдигат чашите с бира, защото помолих сервитъорката да ни снима! Надявам се тази неделя да има поне едно момиче от нашите която да не иска да застане в кадър и да ни снима, та да отпуснем малко!

HILUX A/T / 3.0 D4D / 2008
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път