въпрос за селика гт 175 коня
въпрос за селика гт 175 коня
селика 95/97 год гт 175 коня. някой може ли да ми даде някакво виждане за тази кола? здрави ли са имат ли някакъв чест дефект? всякаква информация ще е от полза.
Re: въпрос за селика гт 175 коня
mi, ako ti grumne komutatora, imam takuv, polzvam i edna bobina ot takava na moyata corolla, inache si e super kolata. po princip tova e poslednata versiya celica s 3S dvigatel, i povecheto problemi koito sa izlizali v predishnite 2 generacii sa otstraneni.alekangg написа:селика 95/97 год гт 175 коня. някой може ли да ми даде някакво виждане за тази кола? здрави ли са имат ли някакъв чест дефект? всякаква информация ще е от полза.
pozdravi,
punky

Ugabugaaaaa, addicted maniak takuw biggrin.gif. I az imah takiwa razbiraniq, che wsichko pod 2.0l e sushoar, ama e malko shturotiq da se razmotaqt oniq charkalqci 7000 w minuta:)). Golem e i show efekta, kato trygnesh bawno da wdigash oborotite primerno sled swetofar na 2ra ot 1500 - 2000 i bez da byrzash gi digash do kym kraq. Horata kat minesh 5te weche pochwat da se wyrtqt po ulicata i da se chudqt kwo i stawa na taq motoretka, shto ne wkluchwa, a marshrutkite i taksidjiite si sedat mnogo poslushno w platnata:P.ugabuga написа:s turboto moje i 2 puti i 3 puti po moshten da stane dvigatelia
a be kola bez turbo ako ne e v8, v12 ili v16, napravo ia otpishi :P
Pitai Punky, kakwi muhi mu se wyrtqt w glawata za negowoto turbo

P.S. Ama che na 3Skite turbo im trebe si wdigam i dwete ryce! biggrin.gif

ami as we4e karam 2 godinin t20 GT i njama absolutno nikakaw pronlem samo kadeto we4e se obagda nosa4a w ljawo i kato znae6 4e ima6 sperdiferenzial. as samo moga da ja pohwalja ima mnoga dobra stoika na patja i w sjaka edna situazia e kontroliruema i mi har4i grazko magdu 9-10 l a za T20 Gt4 moga da kage 4e e goljama ma6ina i si me4taja za takawa imamt malk problemi s turboto no e neworojatna.samo moga da ti ja prepora4am i GT i GT4 njama da sageljawa6