Здравейте.
Тъй като останах без кола(любимата ми Карина_Е) сега си търся пак същата аестествено защото няма такъв уникален автомобил, ама тия нашите автоджамбази докарват само някви "прокиши" и неможе да ми допадне нищо.Така че реших ,че ще гледам само двигателя да е добре външния вид не ме интересува толкова аз ще си я направя както си искам та въпроса ми е следния??????
Знаете ли някой които може да направи като това изпълнение на броните и праговете това ми е хубавицата която вече я няма :(
Лек тунинг за Карина_Е
Лек тунинг за Карина_Е
- Прикачени файлове
-
- Snimka-0068.jpg (217.21 KiB) Преглеждано 2906 пъти
-
- Snimka-0069.jpg (211.96 KiB) Преглеждано 2906 пъти
-
- Snimka-0064.jpg (210.92 KiB) Преглеждано 2906 пъти
Има един момък, който се занимава предимно с тунинг на автомобили (брони, прагове, раздувки, и т.н.). Предполагам, че може да ти помогне.
Можеш да му се обадиш или да отидеш на място.
[edit]
Сега забелязвам, че автомобила ти е с регистрация ЕН, а адреса е софийски..
[/edit]
Аз смятам да ходя да ми направи lambo doors, като показаните по-долу на снимката. С монтажа ще излезе 900 лв за двете врати.
Успех и наздраве. :)
Можеш да му се обадиш или да отидеш на място.
Другият вариант е да му напишеш лично съобщените в tuning.bg форумите.тел: 0888649190
®™FeNs TuNinG TeaM™®
[edit]
Сега забелязвам, че автомобила ти е с регистрация ЕН, а адреса е софийски..
[/edit]
Аз смятам да ходя да ми направи lambo doors, като показаните по-долу на снимката. С монтажа ще излезе 900 лв за двете врати.
Успех и наздраве. :)
- Прикачени файлове
-
- Image018.jpg (332.6 KiB) Преглеждано 2897 пъти
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия