Ve4e se razbra koj-koj e, ama Punkara kude burnika po tezi delikatni mesta, ordolu?!?bad_dog написа:Можете ли да познаете кой е това и каква е колата?![]()
![]()
![]()
![]()
Точно тя е!ALTEZZA написа:nachi tova e proslovutata Supra det leja v aresta
ХАХАХА. Погледни от добрата страна - ще искаш отстъпка от тенекеджията, защото предната броня е вече свалена. Вярвай ми досега не съм виждал по-идиотско закачане на броня. Иначе Супра Н3 определено си има "проблемчета"Xeku написа:Точно тя е!ALTEZZA написа:nachi tova e proslovutata Supra det leja v arestaВече е на свобода и Пънки здраво се е хванал с нея, скубе части от моята за да възстанови Супра N3, обещал ми е да ми ги върне, дано да стане скоро. Bad_Dog може да разкаже повече за тази мисия с кодово название: "Разглоби изправна кола, за да възстановиш неизправната!"
Mnogo pravilno si naluchkal fundamentalnia vupros!Japanese_fever написа:Ne razbrah tazi Supra za 4asti li q vzehte ili za da q stagate?!?
Za6to puk v Italia na spokojstvie?!?Anonymous написа: Mnogo pravilno si naluchkal fundamentalnia vupros!Ponachalo e za chasti, no za da stigne do Italia, kudeto da se razglobi na spokoistvie, ...
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 5 госта