Tyota Avensis 3 (2009)
Единственото дето малко ме притеснява в новия Авенсис е дизайна на таблото. Не ви ли се струва малко консервативен?
И тази оранжева подсветка според мен не е никак модерна.
Предпочитам едно ярко бяло синкаво осветление на скалите като на Лексус примерно, или предишното поколение корола...

Нещо такова примерно:

И тази оранжева подсветка според мен не е никак модерна.
Предпочитам едно ярко бяло синкаво осветление на скалите като на Лексус примерно, или предишното поколение корола...

Нещо такова примерно:

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Наистина дизайна на таблото е малко консервативен, но това се прави с цел - не да гледаш таблото, а пътя. Важното е да е функционално и ергономично, със стил, а футуризма го оставят на по-малките модели и на Хонда Сивик, последната генерация, дето все едно си в совалката на Дарт Вейдър.

Мисля, че всеки клас автомобил си има насоченост към определена възрастова група потребители. Има и изключения разбира се, но по принцип дизайнерите деистват по този начин като отправна точка.

Мисля, че всеки клас автомобил си има насоченост към определена възрастова група потребители. Има и изключения разбира се, но по принцип дизайнерите деистват по този начин като отправна точка.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
От цялото табло ми харесва само воланът!Fido Dido написа:Наистина дизайна на таблото е малко консервативен, но това се прави с цел - не да гледаш таблото, а пътя. Важното е да е функционално и ергономично, със стил, а футуризма го оставят на по-малките модели и на Хонда Сивик, последната генерация, дето все едно си в совалката на Дарт Вейдър.

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път