ducoooooooooooo, mnogo shte mi pomognesh ako pishesh vsichkite detaili...duco написа:Zna4i az ve4e nqmam 3s ge 6toto q smenih za 3s-gte no anmerih edin dvigatel misulta mi e stava li da sloja normalen val i bieli .
Punky nali be6e pisal 4e ima val s bieli kvostava s tqh.

znachi ti sega veche imash celica 3s-gte, sus dvigatel, deto ne se znae dali shte trugne, bez da smenish edin kup chasti v ngo!!!

imash li DRUG dvigatel ili chasti ot 3S-GE, 3S-GTE, 3S-FE??? ako imash, mi pishi kakvo imash, ama tochno mi pishi!
ako se nalozi shte vzema tozi val i bieli, ama zashto sht se rusish 200 evro, samo za tyah? sled kato bloka za nishto ne stava? a samata glava ne se znae v kakvo sustoyanie e?
ako me pitash men, nameri blok, val bieli, vsichko pulen komplekt, 2-ra ruka, i samo polzvai butalata ot turbo dvigatelyat ti. posle viz kakvo shte pravish i s glavata, shtot tya e adski vazna! tam imashe i glava, ama i iskashe 250evro (inache si beshe sus vsichkite klapani komplekt).
taka che pishi, kakvo imash. do tuk na men lichno mi e yasno samo edno:
ot celiyat turbo dvigatel, eventualno samo butalata mogat da se polzvat!
ne se luzi da hvurlyash pari za rizi, klapani i pr. az ne vyarvam da ima sposoben chovek v BG deto shte ti ya napravi za cena po-niska ot 2-3 hilyadi leva, i sus pulno pravo!
taka che misli dobre! i zapomni, tova ne e LADA! nyama da minesh sus evtini BG nomera, BYAGAI ot tyah, kato dyavol ot tamyan, inache shte si patish, i shte se rusish do bezkrainost, i nai-loshoto: NIKOGA nyama da usetish udovolstvieto da karash edna turbo celica na predela na neinite vuzmoznosti, zashtot vinage shte se chupi i shte zdava bagaza!
pozdravi,
punky