Corolla или Cee'd - благодарение на ТМ Ауто...
Пич, аз имам ярис 1,4д и мога да ти кажа че няма нужда от TRC, верно по някога леко попревърта гуми при подаване на пълна газ на втора, но не повече от вана ми, който е дизел и е с TRC. А що се отнася за VSD, на мокро и заледено с висока скорост в завой нищо не може да те спаси. Отначало и на мен ми беше кофти, че ми липсваха тези екстри, но с времето разбрах че не е имало нужда от тях за този мотор. По мое мнение за този мотор няма нужда от TRC и VSD, още повече че ти искаш да дърпаш с него по-тежко купе. Какви са ти офертите за королата и киата. До колкото съм запознат с цената на киа сийд комби (познавам дилара на киа и ме вози на комбито) 2,0д 140к.с., всички екстри с полу кожа -37000 лв.с ддс поне той така твърди, аналога на тойота с това ниво е точно с 5-6х.лв.отгоре. Учуди ме поста ти, че разликата е 500лв. Все пак говорим за киа biggrin.gif .
Re: ...
ма аз не се чудя как се пуска обява,,,а как се намира купувач за това biggrin.gifFido Dido написа:Пусни обява в Мобиле.Бгrudolf написа:чудя се как се продава 3-4 годишна тойота или киа...
дидо ти колко познати имаш които са си купили 3-4 годишна тойота или киа?? аз лично не познавам,,,или нова с гаранция или 7 годишен нов внос, с незнаен километраж и дошъл по неведоми пътища на атрактивна цена...
нов внос с какъв процент обезценяване?Vesko написа:Не знаех че авенсис и ярис са джипове biggrin.gifrudolf написа:не говоря за джипове laugh.gif веско ти празнуваш ли на цветница???..има такова цвете -омайничеVesko написа:Лично съм продал една 4 годишна, една 2 годишна и една почти 3 годишна. Общо 3
http://www.kia.bg/images/useful/download_30_file.pdf дано това Ви успокои,но ми се струва,че винаги когато ти дават много екстри за същата цена има нещо ....гнило в това...antoanto написа:Пич, аз имам ярис 1,4д и мога да ти кажа че няма нужда от TRC, верно по някога леко попревърта гуми при подаване на пълна газ на втора, но не повече от вана ми, който е дизел и е с TRC. А що се отнася за VSD, на мокро и заледено с висока скорост в завой нищо не може да те спаси. Отначало и на мен ми беше кофти, че ми липсваха тези екстри, но с времето разбрах че не е имало нужда от тях за този мотор. По мое мнение за този мотор няма нужда от TRC и VSD, още повече че ти искаш да дърпаш с него по-тежко купе. Какви са ти офертите за королата и киата. До колкото съм запознат с цената на киа сийд комби (познавам дилара на киа и ме вози на комбито) 2,0д 140к.с., всички екстри с полу кожа -37000 лв.с ддс поне той така твърди, аналога на тойота с това ниво е точно с 5-6х.лв.отгоре. Учуди ме поста ти, че разликата е 500лв. Все пак говорим за киа biggrin.gif .

antoanto:
34655 лв. - Cee'd 1.6 16V CRDi EX90. Допълнително оборудване - парктроник, соларно и хидрофобно стъкло. Стандарното си има системите за стабилизациа и дори темпомат
35100 лв. - Corolla 1.4 D4D Luna. Допълнително парктроник, VSD + TRC
Всъщност разликата може да се получи и по-голяма, защото тук королата е с отстъпка, но не знам Киа каква отстъпка ще ми дадат корпоративно...
Може би все пак почнах да свиквам с мисълта, че евентуално може да е африканската корола...
34655 лв. - Cee'd 1.6 16V CRDi EX90. Допълнително оборудване - парктроник, соларно и хидрофобно стъкло. Стандарното си има системите за стабилизациа и дори темпомат
Всъщност разликата може да се получи и по-голяма, защото тук королата е с отстъпка, но не знам Киа каква отстъпка ще ми дадат корпоративно...
Може би все пак почнах да свиквам с мисълта, че евентуално може да е африканската корола...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
http://www.seat.bg/brands/altea/prices.htmln_e_o написа:antoanto:
http://www.skoda-auto.com/bgr/model/roo ... pricelist/
http://volkswagen.bg/files/bg/download/ ... 012008.pdf