Fido Dido написа:Toyota_DX написа: само чалгата не беше една от най хубавите![]()
![]()

Добре дощъл. Погледни на стр.11. Та съм обяснил!FRAGMENT написа:Здравейте колеги.Аз съм един сравнително нов фен, като не броим датата на регистрация във форума защото преди да изчета 80% от форума още нямах ТойоткаНо сега смело бих се вклучил в семейството, освен ако няма много тежък изпит за вклучване
От Пловдив съм по принцип но по стечение на обстоятелствата на този етап се подвизавам в София.Къде, как правите срещи,
та ако може и аз да се появя в близкото бъдеще
![]()
Да, мястото е " Кукуш". Не се притеснявай. Като дойдеш ще видиш няколко Тайоти, а тойотаджийте ще са вътре в кръчмата. biggrin.gif Е, ама ти да не си помислиш, че те поркат здраво? Те просто обсъждат важни теми на топло до камината в кръчмата.FRAGMENT написа:Абе да аз прочетох почти целия пост но видях, че има некакви промени на едно място... става въпрос неква железница, нещо след бистрица, така и не разбрах . Значи мястото е "Кукуш" !? И как да разбера кой, кой е или имате табела тук сме феновете на ТОЙОТА![]()
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост