SUPRA MA70 -> JZA70 ,7MGTE -> 1JZ-GTE

Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Публикувай отговор
Celica

Мнение от Celica » 05 Окт 2008 03:52

ИЗтормозили сте я, сам си го написал, мира не сте и оставили на Дупра ... по колко обиколки??? 50 ли бяха....
ми ще се предаде.... как не!

аиде сега като искаш да сложиш 2JZ дай да е на купето което си върви с него.... :+) какво ще кажеш :+) тва го разкости така и така вече tongue.gif
Сити Комфорт Варна

Аватар
PAKETA_1
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 4 пъти

Мнение от PAKETA_1 » 05 Окт 2008 08:57

lordeee,
sega e momenta da si vzemesh neshto drugo...nali vidia che suprata ne e kola za pista? vzemi i napravi proekt ot neshto po leko i po novo...naprimer mazda miata - evtini, leki i chasti i tuning kolkoto si iskash. chovek triabva da zapochne da si ceni vremeto i usiliata. Pravo duma ugabuga...
nali i az si kupih 15 godishen sastezatelen motor - spirachki Brembo, Keihin karburatori, LE okachvane. ama staroto si e staro..vsichko e super i kato udarish chertata ot chetirite pati na pista vse neshto mu stava i sega shte go opravia pak i ako pak mu stane neshto mu teglia edna i go maham.

v kraia na kraishtata az iskam da karam a ne da opraviam motori...ima edna amerikanska pogovorka " It's hard to learn to ride on a bucking bronco"...

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 05 Окт 2008 12:03

Той в Миата сигурно ще стърчи от кръста над предното стъкло - тва беше и тайната причина толкоз да я мъчи тая супра - че в малка спортна кола не влиза tongue.gif

darcosi

Мнение от darcosi » 05 Окт 2008 21:17

wacko.gif много неприятна случка.
купи един 2JZ-GE блок и отлиташ :)

agent dust

Мнение от agent dust » 05 Окт 2008 21:29

кофти работа, дано да е оцеляло нещо wacko.gif валът почти сигурно ще е фира, дано останалите железа са здрави. аз на наште бигачки чуе ли им се валът - направо им пращам пътна помощ. и пак почти никога не спасяваме валът.
status: за БАН

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 06 Окт 2008 01:26

PAKETA_1 написа:lordeee,
sega e momenta da si vzemesh neshto drugo...nali vidia che suprata ne e kola za pista? vzemi i napravi proekt ot neshto po leko i po novo...naprimer mazda miata - evtini, leki i chasti i tuning kolkoto si iskash. chovek triabva da zapochne da si ceni vremeto i usiliata. Pravo duma ugabuga...
nali i az si kupih 15 godishen sastezatelen motor - spirachki Brembo, Keihin karburatori, LE okachvane. ama staroto si e staro..vsichko e super i kato udarish chertata ot chetirite pati na pista vse neshto mu stava i sega shte go opravia pak i ako pak mu stane neshto mu teglia edna i go maham.

v kraia na kraishtata az iskam da karam a ne da opraviam motori...ima edna amerikanska pogovorka " It's hard to learn to ride on a bucking bronco"...
Митак ,на мене правенето на колата ми е голяма част от кефа - има огромна разлика между това просто да караш и да караш това което знаеш ,че ти си си го направил със помощ на приятели. Зарад тва нема да сменям платформата ,реално във момента преди да излезне новата супра наистина не виждам и какво да взема!
Изображение

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 06 Окт 2008 01:32

darcosi написа:wacko.gif много неприятна случка.
купи един 2JZ-GE блок и отлиташ :)
От утре се заемам да търся ,доколкото чета за да направя 1.5JZ имам да преправям един DipStick i da zapoq edin WaterNeck pipe ,ama nikoi ne kazva nisto za OilSupply ot GE bloka. Dokolkoto cheta vyzmoznite nacini sa 2:

Dripp and Tap - da ama poneze nema da razlgabqm tolkova mnogo bloka ,posle styrgotinite ot probivaneto i narqzvaneto na rezbata koi sha gi chisti?

Izpolzvane na Lexus Union bolt ,samo che ne moga syvsem da razbera tva kvo znaci ,che cha imam Oil supply otkym stranata na masleniq filtar? Che toi e chak pod Intake Manifolda i sha trebe da prekarvam 1 metyr tryba?
Изображение

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 06 Окт 2008 01:34

maggkrabar написа:кофти работа, дано да е оцеляло нещо wacko.gif валът почти сигурно ще е фира, дано останалите железа са здрави. аз на наште бигачки чуе ли им се валът - направо им пращам пътна помощ. и пак почти никога не спасяваме валът.
Цялата долна час на мотора ,без картера я мятам за скрап. Ако има некакви парчета от биалата (което ме съмнява защото я видях да излита и да рекушира във една бетонна стена!) ,та тях бих си ги запазил за сувенир :whistle:

Притесненията са ми ,ако буталото се е движило нагоре при чупенето ,да не е заминало безконтролно към клапаните - щото тогава ще ми стане тъпо понеже главата ми е супер ценна...
Изображение

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 06 Окт 2008 02:21

GTR
[\thread]

j/k

Mislqa che sega e momenta za 1991 + Mr2.... Tova za mene e idealna platforma hem za upgrade hem za driving skills!
LordDigital написа:Зарад тва нема да сменям платформата ,реално във момента преди да излезне новата супра наистина не виждам и какво да взема!
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 06 Окт 2008 17:22

mr-kata triavva da e T-tops inache ne go vijdam kak shte vleze vutre

a drugite bieli i butala, zemi gi prodai be, kak taka za scrap. Se niakoi shte mu triabvat 1-2. Malko community service, kvo e tva razhishtenie na chasti.
V35GTR написа:GTR
[\thread]

j/k

Mislqa che sega e momenta za 1991 + Mr2.... Tova za mene e idealna platforma hem za upgrade hem za driving skills!
LordDigital написа:Зарад тва нема да сменям платформата ,реално във момента преди да излезне новата супра наистина не виждам и какво да взема!
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 06 Окт 2008 17:29

sandi, vzemi nabutai edin V6 vutre, po taka nazad, da spomogne s balansa na tejestta ili ti niamash problemi s tva. 2jz opredeleno shte e nai lesnia variant de. ako moje da se nareche lesen :)

Ama kato znam kvi sa cenite ... napravo se radvam che tuningovam tercel a ne supra :-D

Ama i ti si si vinoven. Triabvashe da ia tow-nesh :)
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 06 Окт 2008 20:29

V35GTR написа:Mislqa che sega e momenta za 1991 + Mr2.... Tova za mene e idealna platforma hem za upgrade...
da be, znaesh li kak se raboti po tova chudo?
->

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 06 Окт 2008 20:45

^ ami koe e lesno be ALTEZZOV?

Vsichko opira da vuzmojnost!!! Vuzmojnost i jelanie de. Sando ima mesto, vreme, unlimited access do shop sus krik i vuzdushni instrumenti!

Zashto ne?
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 09 Окт 2008 06:42

Днеска маи разбрах ,защо викат "ИЗГЪРМяЛ МОТОР"!

Качваме колата и гледаме дупката във блока от страната на шофиора ,знаех си аз че нещо излетя обаче от другата страна и са чудех и маех във какво са е ударило като нема следи.

Наложи се да сваля апаратите ,за да вкарам зимните джанти ,и след неколко часа SMB вика ,абееее аз през таз дупка маи виждам СвЕТЛИНА! викам тоз па Хатер ,да не се е осветил нещо!! ,а то какво са оказа ,от другата страна на блока ОЩЕ ЕДНА ДУПКА и то 2 пъти по-голяма.

Напрао ... не е истина.

Лява страна:

Изображение

Дясна страна:

Изображение
Изображение

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Окт 2008 08:11

Лорде ,ти не си човек wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Публикувай отговор