Ламбда сонда или катализатор
Ламбда сонда или катализатор
Свети жътат лампа на таблото с формата на двигател, колата си рабори перфектно
харчи си супер и никакъ проблем
някакви идеи, че утре ще се замъкна до ТМ Ауто, но предпочитам да си имам едно наум
харчи си супер и никакъ проблем
някакви идеи, че утре ще се замъкна до ТМ Ауто, но предпочитам да си имам едно наум
ta zna4i pitam kva e koloata 6toto az sum s avensis 98' i mi pravi ve4e tva svetkane na oranjevata lampa 3-4 puti...
posledno go napravi predi 5 -6 dena...v munhen mi svetna oranjevata lampi4ka i az ne i oburnah vnimanie, no za po4na da se ose6ta 4e razhoda se poka4i zna4itelno s 55 kila nafta izminah kum 700 km daje i tolkova nqma6e...i otka4ih akumulatora da iz4isti gre6kata. sled tva si4ko si be6e normalno. minalata godina zakarah kolata v serviz na toyota no ne otkriha kuv e problema...ako razbere6 ot kvo e, nadqvam se da spodeli6!!!
posledno go napravi predi 5 -6 dena...v munhen mi svetna oranjevata lampi4ka i az ne i oburnah vnimanie, no za po4na da se ose6ta 4e razhoda se poka4i zna4itelno s 55 kila nafta izminah kum 700 km daje i tolkova nqma6e...i otka4ih akumulatora da iz4isti gre6kata. sled tva si4ko si be6e normalno. minalata godina zakarah kolata v serviz na toyota no ne otkriha kuv e problema...ako razbere6 ot kvo e, nadqvam se da spodeli6!!!
Po princip lamda sondata okazva goliamo vlianie na rashoda na gorivo syhto taka tia sie konsumativ koito se smenia na 80000-100000 km.Sled tazi kilometri zapo4va da stava mudna no vipreki tova nebitriabvalo da svetva chek lampata na dvigatelia osven ako nee izgoriala .
Nai dobre dase otide na diagnostika i tam hte ostanoviat problema .
I na moia Avensis po niakoi put mu svetva chek lampata na dvigatelia no az si znam problema sled hodene na diagnostika /dat4ik na rapredelitenia val/ no zasega na mislia dago smeniam tyi koto nemi pravi problemi ai nemoga da nameria samo tozi dat4ik tyi kato go prodavat zaedno s delkoto
Nai dobre dase otide na diagnostika i tam hte ostanoviat problema .
I na moia Avensis po niakoi put mu svetva chek lampata na dvigatelia no az si znam problema sled hodene na diagnostika /dat4ik na rapredelitenia val/ no zasega na mislia dago smeniam tyi koto nemi pravi problemi ai nemoga da nameria samo tozi dat4ik tyi kato go prodavat zaedno s delkoto
Re: г
Мостче м/у Е1 и ТЕ2 , и газ ,спирачка и каквото ди дойде на акъла.Това е тестов режим.Ако има нещо то би се иницирало/записало.SilverFox написа:греда
отка4и ми се акомулатора точно преди прегледа рестартира компа и сега нищо
чакам пак да се появи biggrin.gif
Ей тука е показано кой извод кой е и кода на грешките:
http://enc.drom.ru/3291/
Гледай втората таблица(дето е по-надолу)
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път