Че той по-малкия....що така?juri_galev написа:Защото единия е за бързи и бавни за това.И винаги жените искат да си играят на него
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
Ето каква стана! DesS потита за малкото лостче за какво служи! Значи при мен има 3 фунции в предвид че автомобила е товарен, при другите джипки две, та при мен това малко лостче превключба трансмисиията като едната ф-ция е на 2 задвижващи задни колела, после в движение може да се превключи на 4 задвижващи а при спрял автомобил се включват и 4 задвижващи но бавни предавки и по обратния ред в сависимост от каква изисква терена. на някои джипове няма лост а е на бутон но на мен това лосче ми е любимо.Kiki написа: Асенчо, твойта има ли малко лостче?
Та понеже някои се ицепи че на жените им харесва да наистина е така от отпит знам!
п.п. Амм КиКи мисля че стана ясно кои какъв лост има!

HILUX A/T / 3.0 D4D / 2008
Някой ако има от москвич или лада , дами го да де! laugh.gifstickito написа:Ето каква стана! DesS потита за малкото лостче за какво служи! Значи при мен има 3 фунции в предвид че автомобила е товарен, при другите джипки две, та при мен това малко лостче превключба трансмисиията като едната ф-ция е на 2 задвижващи задни колела, после в движение може да се превключи на 4 задвижващи а при спрял автомобил се включват и 4 задвижващи но бавни предавки и по обратния ред в сависимост от каква изисква терена. на някои джипове няма лост а е на бутон но на мен това лосче ми е любимо.Kiki написа: Асенчо, твойта има ли малко лостче?
Та понеже някои се ицепи че на жените им харесва да наистина е така от отпит знам!
п.п. Амм КиКи мисля че стана ясно кои какъв лост има!
ех срещи...пуснете някоя нова снимка...и от националната също
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

красота...НАЗДРАВЕ на всички, ние тук засега само биричка пием и мислим за разширение на клуба насамKiki написа:Калине, здравей! Обади се най-после. Ние тук се срещаме, пием си биричките и така. Ти как си?kalin написа:ех срещи...пуснете някоя нова снимка...и от националната също

иначе толкова тойоти съм харесал тук, че не мога да си избера и карам...колелото, докато си намеря THE ONE biggrin.gif
Corolla - 2C
Corolla - 2C

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Навярно с десен волан. Ще можеш ли да свикнеш?kalin написа:красота...НАЗДРАВЕ на всички, ние тук засега само биричка пием и мислим за разширение на клуба насамKiki написа:Калине, здравей! Обади се най-после. Ние тук се срещаме, пием си биричките и така. Ти как си?kalin написа:ех срещи...пуснете някоя нова снимка...и от националната същоако има колеги в UK да драснат ако искат
иначе толкова тойоти съм харесал тук, че не мога да си избера и карам...колелото, докато си намеря THE ONE biggrin.gif

е да, с десен волан са...иначе свиквам вечеKiki написа:Навярно с десен волан. Ще можеш ли да свикнеш?kalin написа:красота...НАЗДРАВЕ на всички, ние тук засега само биричка пием и мислим за разширение на клуба насамKiki написа: Калине, здравей! Обади се най-после. Ние тук се срещаме, пием си биричките и така. Ти как си?ако има колеги в UK да драснат ако искат

Corolla - 2C
Corolla - 2C