Сбъркал си адреса! Искам да кажа, че с търговия не се занимавам.mmitaka написа:ей на кой е продавал релета ведна се засегнаааKiki написа:Не знам каква ти е целта на това словоизлияние, но си мисля, че ако имаш някакво предложение, споделяй! Ако нямаш, не ни разваляй доброто настроениеmmitaka написа:Дон не дон както сте в настроение си предтавете как ви трябва за тойотката едно реле например и само секънд хенд го има или новото е 500 зеленки .правите десен бутон копи номера звъните и поръчвате ,''ама разбирасе релето е почти ново колата катстрофира и аз го продавам лъска и не нагрява'' и един друг дон идва с куриер и ви вика айде дай наложения че бързам ама няма чекай . и ти с твоя майстор оптимист по рождение стискате зъби от учудване и ярост че то било умряло още 2005 година ей така сме 89 процента от форумците кой с релета кой с касетофонче кой с мигач та този дон си заслужава всяка буква от моя текст БРАВОС И иако и горе депуткатите и те так аиграят евала народос![]()
![]()
доволен клиент
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Абе КИКИ какво се засегна ,човека е доволен и изразява мнение !!!!Kiki написа:Сбъркал си адреса! Искам да кажа, че с търговия не се занимавам.mmitaka написа:ей на кой е продавал релета ведна се засегнаааKiki написа: Не знам каква ти е целта на това словоизлияние, но си мисля, че ако имаш някакво предложение, споделяй! Ако нямаш, не ни разваляй доброто настроение![]()
![]()
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Тошко, не съм се засегнал! Просто искам да кажа, че трябва да благодари на този когото трябва.belchilov написа:Абе КИКИ какво се засегна ,човека е доволен и изразява мнение !!!!Kiki написа:Сбъркал си адреса! Искам да кажа, че с търговия не се занимавам.mmitaka написа:
ей на кой е продавал релета ведна се засегнааа
Ясно !!! Но нещо се измести темата .Според мен човека се е парил доста от некорекни хора и се радва, че са останали малко но ги има свестни хора които не са търгаши !!Kiki написа:Тошко, не съм се засегнал! Просто искам да кажа, че трябва да благодари на този когото трябва.belchilov написа:Абе КИКИ какво се засегна ,човека е доволен и изразява мнение !!!!Kiki написа: Сбъркал си адреса! Искам да кажа, че с търговия не се занимавам.