Enjoy!

http://www.4get2.com/comp.wmv
da li taka mi se vidia ili mai tva beshe bat'Sando na videoto...hehe

za BG horata... virvai te mi.. zaslujava si!!![/url]
KANU nemal gumi ,a KORD nemal vreme da si naprai chipa - taka che te sha imat samo edin predstavitel koito smetam che sha byde na opaskata OSVEN ako po nqkakvo chudo ne mine da mu flash-nat ECU-to nabyrzo:)ALTEZZA написа:ne zabraviai i VW team-aLordDigital написа: Ma drugi den sme na taz systata pista NissanTeam-a (V35GTR i Sistera) srestu Toyota Team-a (Moe velichestvo i kolegata Altezov) :PPP
Basi ,hodih da mestq kolata i otkrih problem mamka muALTEZZA написа:eh, che te kat niama da idvat s koi ste se drakam togava. te onez s Nissanite nema kvo da se zaiajdam s tiah, az tiah nemoga da gi stigna. a Vanko i Dechev ste idvat li? a Zagorkite?
btw, VW kompaniata kat nema da idvat, nie niama nujda da se chakame na oazisa, moje tuk niakade da se sresnem i da tragnem, samo triabva za chas da se razberem, ako moje da e kam 5:30(pri uslovie che tuk se chakame, mojebi nai dobre pred Zagorkite ako ste idvat), nai kasno 6:00.
btw, sega konstruiram kopche da opravliamam ventilatorite na radiatora kogato poiskam
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта