Tyota Avensis 3 (2009)
-
ето един линк - да си помечтаем поне biggrin.gif
http://www.toyota.com/concept-vehicles/abat.html
изродски вседеход и космически комбита

Carina E, Avensis 2.0 D
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това наистина е извънземно. Тия японци са ходили на специализация на някоя друга планета.Mandata написа:ето един линк - да си помечтаем поне biggrin.gif

-
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Като всяка нова кола - и този Авенсис ще има някои оригинални решения..
Предполагам, че като цена ще е под тази на преките си конкуренти (доста под Хонда Акорд, и не толкова от Мазда6).
Лично мен не ми харесва дизайна, но затова всеки си избира различен автомобил, който да му пасва по дизайн, стил на каране и т.н. (на някои и френските коли им харесват )..
Другото, което не ми харесва, че японците се държат настрана от този проект...
А като знам охранените англичани какви са техничари и колко ги е еня за останалия свят, а и факта, че в него ще има доста европейски части (от които се парих на моя авенсис) и нещо съвсем ми се охлаждат страстите...
Предполагам, че като цена ще е под тази на преките си конкуренти (доста под Хонда Акорд, и не толкова от Мазда6).
Лично мен не ми харесва дизайна, но затова всеки си избира различен автомобил, който да му пасва по дизайн, стил на каране и т.н. (на някои и френските коли им харесват )..

Другото, което не ми харесва, че японците се държат настрана от този проект...
А като знам охранените англичани какви са техничари и колко ги е еня за останалия свят, а и факта, че в него ще има доста европейски части (от които се парих на моя авенсис) и нещо съвсем ми се охлаждат страстите...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- juri_galev
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И на мен много ми допада, но защо трябва да продавам кола, каято върви перфектно, харчи малко и всичко в нея е перфектно.juri_galev написа:кики вече няма да си актуален с твоя авнсис след като излезне новия дори и с набора си от отверки пак няма да си вървежвн събирай пари да взимаш новия на мен лично мн ми допада
Сряда 02.10.2008г видях в огледалото за обратно виждане нещо ниско,черно с малки светлини...минах в дясно от любопитство laugh.gif ,на светофара за излизане към Созопол установих,че е Ферари....Fido Dido написа:Като дизайн е добре, но само отзад. Предницата малко им куца, но...свиква се. Пък и нямаме особен избор. laugh.gif Но си мисля, че е направено нарочно - всички й гледат само задницата на тая кола, евентуално някое ламбо може да я види отпред, в огледалото, но и това не е сигурно... biggrin.gif biggrin.gif

1.Винаги има за какво да се заядешKiki написа:И на мен много ми допада, но защо трябва да продавам кола, която върви перфектно, харчи малко и всичко в нея е перфектно.juri_galev написа:кики вече няма да си актуален с твоя авнсис след като излезне новия дори и с набора си от отверки пак няма да си вървежвн събирай пари да взимаш новия на мен лично мн ми допада
2.Не я продавай-карай си я !
3.Това няма да го доживеем ! biggrin.gif laugh.gif