Флаерите за националния събор ....

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Флаерите за националния събор ....

Мнение от Me4oKyX » 15 Сеп 2008 17:11

Ае колеги, ще помогнете ли с разпространението на флаерите из градовете ?? Че аз хубаво ще ги направя, ама 1000броя за Пловдив ще ми дойдат малко повече..... Айде да ви помоля, който има желание да помогне с това, да ми пише на ЛС адрес, имена и телефон, както и колко бройки ще му стигнат(приблизително). Ама искрено ще ви замоля, да го направим до утре наобяд, че да не дойдат при вас в Петък.... Ще трябва да ги разхвърляме из София, Варна, Бургас, Русе, Пазарджик, Стара Загора, Сливен и други градове. Поне големите градове да покрием, пак ще е добре. Предварително ви благодаря!
smile.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 16 Сеп 2008 00:19

Верно ли само един единствен човек е предложил да помогне с флаерите ?!????? ohmy.gif Ай сериозно, дайте една ръка с това..... unsure.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 16 Сеп 2008 00:49

Аз съм втория laugh.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 16 Сеп 2008 00:53

Вече имаме хора за София, Добрич и Варна happy.gif Сега остава и другите по градовете да се престрашат.... biggrin.gif Принципно ще пращам по 100броя, ако останат не е фатално, но ако не стигнат е! laugh.gif Затова по-добре да има в повече бройки. За начин на разпространение - по чистачките на Тойоти, на ръка на собствениците, както ви хрумне happy.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Сеп 2008 09:11

Az li4no mislq 4e e malko kasni4ko :whistle:

Аватар
REDBULBC

Мнение от REDBULBC » 16 Сеп 2008 09:18

И според мен е така но по-добре късно от колкото никога бих се заел с тази цел в русе но съм хванал един грип че не мога да мръдна от леглото надявам се други колеги от Русе да помогнат за жалост и на събора няма да мога да доида но пък искам после снимки и клипове :whistle: :thumbsup:
Дано да се съберете повечко :thumbsup:
Изображение
Изображение

jingo

Мнение от jingo » 16 Сеп 2008 18:30

Me4oKyX написа:Вече имаме хора за София, Добрич и Варна happy.gif Сега остава и другите по градовете да се престрашат.... biggrin.gif Принципно ще пращам по 100броя, ако останат не е фатално, но ако не стигнат е! laugh.gif Затова по-добре да има в повече бройки. За начин на разпространение - по чистачките на Тойоти, на ръка на собствениците, както ви хрумне happy.gif
Само 100сто ли ще ми пратиш ? Много малко,аз договорих хлапетата за 1000...!и файла на мейла за догодина да ми пратиш ! :thumbsup:

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 16 Сеп 2008 23:21

Пратих на 4-мата, които заявиха готовност да помогнат по 100броя happy.gif Ако наистина искате повече - казвайте и ги пращам. Оказа се, че имам над 1500броя, така че не е проблем :thumbsup:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 17 Сеп 2008 00:04

наистина трябваше по-рано, но по-добре късно, отколкото никога.
иначе защо не пратиш по 200, така или иначе ще ти останат? ще мятаме на всяка тойота на стъклото де що видим:) че явно няма време за губене:)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 17 Сеп 2008 01:34

Нямате грижи, утре ви пускам по още 100броя и на четиримата happy.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 17 Сеп 2008 02:25

И на четиримата съм ви пуснал първите 100броя понеделника, т.е. днес - вторник ще са при вас, на адресите, които ми дадохте! Да не ги пропуснете! Ще пристигнат с Лео Експрес happy.gif

P.S. Няма ли да има и други хора от другите градове !?!??? Русе, Пазарджик, Стара Загора, Плевен ?!!?!?? Всичките ли да ги изредя, че да се навие някой от друг град от България sad.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 17 Сеп 2008 20:18

днес пристигнаха моите (сряда:)). раздадох малко и оставих голяма част в Тойота Варна. Обаче такъв дъжд е запраскал, че.. не знам дали и първите 100 ще успея да раздам. Утре имам работа към Балчик, Каварна, и там ще пръсна малко, колкото мога.. и вече петък по пътя към пловдив:) ще ги пускам от колата в движение biggrin.gif biggrin.gif шегувам се tongue.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 18 Сеп 2008 01:12

Аз вече обиколих доста тойотки из пловдив... Върва, видя ли тойота си спирам и закачам внимателно едно-две флаерчета на чистачката biggrin.gif Хората ме гледаха малко странно, но мен не ме притеснява особено много laugh.gif tongue.gif Ако вържат, ще има и Тундра и FJ Cruiser и...... Дано да отскочат rolleyes.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 18 Сеп 2008 01:13

newmiro написа:днес пристигнаха моите (сряда:)). раздадох малко и оставих голяма част в Тойота Варна. Обаче такъв дъжд е запраскал, че.. не знам дали и първите 100 ще успея да раздам. Утре имам работа към Балчик, Каварна, и там ще пръсна малко, колкото мога.. и вече петък по пътя към пловдив:) ще ги пускам от колата в движение biggrin.gif biggrin.gif шегувам се tongue.gif
Искаш да ми се лепят на предното стъкло за да не те стигна май laugh.gif
Може да оставяме по бензиностанции, кафета и др. места където спираме по път, така че запазете по някой :thumbsup:

Публикувай отговор