Забрави да допълниш, че на последната страница на книжката фабрично е отпечатано разписанието на градския транспорт. :)Kiki написа:Ааа, няма луди хора, които да вземат Тойота! Латчата я дават с пет кашона макарони, три касетки жаби и два автосервиза за гаранционна поддръжка. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Коя е по-добра марка ?
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Регаци -TurboLame написа:Забрави да допълниш, че на последната страница на книжката фабрично е отпечатано разписанието на градския транспорт.Kiki написа:Ааа, няма луди хора, които да вземат Тойота! Латчата я дават с пет кашона макарони, три касетки жаби и два автосервиза за гаранционна поддръжка. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Е, да! На фона на Трабанти, Москвич, Щкоди Лади и т.н., Ланча и Алфата ни се виждаха, като извън земни животн.ToyotaBG написа:Ланча ми е мечтата - едно време си пазех най-много нейната картинка от дъвките Bi-Bip... biggrin.gif
Последно промяна от Kiki на 17 Сеп 2008 20:42, променено общо 1 път.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
"извън зимни" имаш пред вид, че като застудее не пали ли, и се кара от късна пролет до ранна есен laugh.gifKiki написа:Е, да! На фона на Трабанти, Москвич, Щкоди Лади и т.н., Ланча и Алфата ни се виждаха, като извън зимни животн.ToyotaBG написа:Ланча ми е мечтата - едно време си пазех най-много нейната картинка от дъвките Bi-Bip... biggrin.gif
, не че нещо,но автора на темата според мен е психически-нестабилен,,,виж те му всичките мнения,,,
това всъщност или е 2рата сага от трилогията или е кавър на първата му тема: Кой е по-добър автомобил
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=733 ... ght=#73378
това всъщност или е 2рата сага от трилогията или е кавър на първата му тема: Кой е по-добър автомобил
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=733 ... ght=#73378
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Имах предвид извън земни! Просто клавишите са един до друг! biggrin.gifthe-rider написа:"извън зимни" имаш пред вид, че като застудее не пали ли, и се кара от късна пролет до ранна есен laugh.gifKiki написа:Е, да! На фона на Трабанти, Москвич, Щкоди Лади и т.н., Ланча и Алфата ни се виждаха, като извън зимни животн.ToyotaBG написа:Ланча ми е мечтата - едно време си пазех най-много нейната картинка от дъвките Bi-Bip... biggrin.gif