Toyota Corolla 1.6VVI
- Genuine Modest
- Обратна връзка:
Таня,
Честито и от мен
. Много безаварийни километри. Много добре изглежда Королата. Аз съм нов във форума и засега не карам Тойота. Имам желание скоро да се метна на един нов Авенсис
. Та в тази връзка искам да те попитам колко време чака да подготвят колата след поръчката? Знам че при други официални представители може да се чака и до 3 месеца в зависимост от модела и оборудването. Благодаря ти предварително!
Честито и от мен

Няма конкретен срок за подготовка. Всичко зависи най-вече от това, дали избраният автомобил го има "на склад", т.е. дали е наличен в България. Ако искате спецификация, която не е налична, обикновено се чака. Колко точно, обаче, си зависи от 100 фактора...
Така че идеалният вариант е да си харесате кола, която я има в момента. laugh.gif
Така че идеалният вариант е да си харесате кола, която я има в момента. laugh.gif
- Genuine Modest
- Обратна връзка:
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Не е точно така. Като си правиш заявката за автомобила е ясно дали е наличен в БГ, дали пътува и къде е. Обикновенно познават с няколко дни разлика само. А ако имаш късмет в периода на чакането някой друг клиент да се откаже от вече пристигналият му автомобил със същата спецификациа може и да ти се обадят по-рано.
Ами аз извадих късмет казаха ми че трябва да чакам 14 дни за автомобила който бях избрал, обаче като се обадиха се оказа че вече е пристигнал (ама не е обмитен
) та почаках малко ама нищо вече му се наслаждавам biggrin.gif По принцип повечето автомобили ги имат на склад, склада за цяла българия е в Пазарджик и там е оле мале хиляди Тойоти 

------------------------------------------> FUCK OFF
Tanya, видях темата със закъснение. Поздравления за удачната според мен покупка. По отношение мястото на сглобката, най-вероятно е Южна Африка. Моята е такава, а и четох в мрежата, че от началото на 2008 Королите за Европа и Африка се сглобяват изключително и само там. Не мисля, че това е от съществено значение, а и заводът в ЮАР е най-големият в цяла Африка. Тъй че СПОКО. Ако първата буква в номера на рамата е "А", можеш да бъдеш сигурна, че е именно там. Пиши какво си открила, защото и на мен ми е интересно. Безаварийно шофиране и ... умната.
Toyota Corolla Sol 1.6 VVT-i MMT