П.П. Снимката е малко размазана ,ма при тази скорост ми тресеше малко колата ,може би трябва да права нов баланс

П.П. 4ZZ-FE е сърцето на звяра от снимката biggrin.gif
Тя пробата не е особенно скъпа ;) Обикновенно кат ме спрат излизам и казвам, я да видим сега колко ми струва проверка на километража.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Въобще не вярвам на километража - важното е колко показва радара на униформените...
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
В една тема имаше един образ, дето вдигнал 230 с Карината, пък можело и още...diver написа:Тя пробата не е особенно скъпа ;) Обикновенно кат ме спрат излизам и казвам, я да видим сега колко ми струва проверка на километража.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Въобще не вярвам на километража - важното е колко показва радара на униформените...
А става ли нещо с ресурса на двигателя? Имам предвид, дали се скъсява живота на двигателя? Става ли за двигател D4D-2.0литра и ако ,да-какъв и резултатът?Me4oKyX написа:Всичко е според зависиНо дори да изкара нещо, то ще е много малко, а и ще се компенсира от вървенето и разхода biggrin.gif Един колега от форума вече сложи на Ауриса му 1.4 и каза, че е много доволен
Може и друг да каже мнение, да не съм само аз
А ако имате желание, може да пробвате лично, пък ако не ви хареса си връщаме всичко както си е било
БлагодаряMe4oKyX написа:Не го скъсява, защото принципно двигателите са си презапасени, а бокса вади толкова, колкото може от него, без да променя налягания на турбо или време на турбото(от колко об/мин почва да върти). Ако слагаш ЧИП, той може да вдигне доста повече, но там вече се променят мноого неща, както и налягане на турбото, от което вече дълговечността е много спорна, спрямо постигнатите резултатиИначе за Авенсис 2.0, ако е 110к.с./250Нм става 137к.с/310Нм, ако е 116к.с./280Нм - става на 146к.с/340Нм
Това е МАКС мощност, която може да постигне бокса, при перфектен вариант - т.е. със здрав двигател, чист въздушен филтър и други. НО, можеш да гониш икономия, като оставиш бокса на по-ниска степен, като така може да даде до 10-15% икономия biggrin.gif Звучи като приказка, но съм го тествал и 10% ги постига спокойно
Аве мечо я ме светни от къде идва повечето въртящ момент и по-голямата мощност ако не променяш нищо по турбото така нареченото от теб "налягане и време " ???Me4oKyX написа:................без да променя налягания на турбо или време на турбото(от колко об/мин почва да върти). Ако слагаш ЧИП, той може да вдигне доста повече, но там вече се променят мноого неща, както и налягане на турбото, от което вече дълговечността е много спорна, спрямо постигнатите резултатиИначе за Авенсис 2.0, ако е 110к.с./250Нм става 137к.с/310Нм, ако е 116к.с./280Нм - става на 146к.с/340Нм
....................
Не вярвам да са оставили вратата съвсем отворена....Vesko написа:...Така че ако се намери кой да напише нова програма няма съвсем по нищо да си личи че е препрограмиран. Няма да имаш и главоболия с гаранционното обслужване
Версията се променя много лесно. На практика можеш да запишеш каквато искаш версия в твоята си програма.slowtraveler написа:Не вярвам да са оставили вратата съвсем отворена....
Сигурно най-малкото могат да проверят версия и чек-сума на програмата... :thumbsup:
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 5 госта