доволен клиент
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Дон не дон както сте в настроение си предтавете как ви трябва за тойотката едно реле например и само секънд хенд го има или новото е 500 зеленки .правите десен бутон копи номера звъните и поръчвате ,''ама разбирасе релето е почти ново колата катстрофира и аз го продавам лъска и не нагрява'' и един друг дон идва с куриер и ви вика айде дай наложения че бързам ама няма чекай . и ти с твоя майстор оптимист по рождение стискате зъби от учудване и ярост че то било умряло още 2005 година ей така сме 89 процента от форумците кой с релета кой с касетофонче кой с мигач та този дон си заслужава всяка буква от моя текст БРАВОС И иако и горе депуткатите и те так аиграят евала народос 

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не знам каква ти е целта на това словоизлияние, но си мисля, че ако имаш някакво предложение, споделяй! Ако нямаш, не ни разваляй доброто настроениеmmitaka написа:Дон не дон както сте в настроение си предтавете как ви трябва за тойотката едно реле например и само секънд хенд го има или новото е 500 зеленки .правите десен бутон копи номера звъните и поръчвате ,''ама разбирасе релето е почти ново колата катстрофира и аз го продавам лъска и не нагрява'' и един друг дон идва с куриер и ви вика айде дай наложения че бързам ама няма чекай . и ти с твоя майстор оптимист по рождение стискате зъби от учудване и ярост че то било умряло още 2005 година ей така сме 89 процента от форумците кой с релета кой с касетофонче кой с мигач та този дон си заслужава всяка буква от моя текст БРАВОС И иако и горе депуткатите и те так аиграят евала народос

- juri_galev
хм, колко ли има още на склад? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:ми звънни му, гледам отзивчив колегата laugh.gifdiver написа:дай Боже всекиму biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifjuri_galev написа:Мен ми пробура една жена.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
след 66-та няма складови наличности biggrin.gif biggrin.gif biggrin.giftrinity написа:А мъже да се намират на склад?diver написа:хм, колко ли има още на склад? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:ми звънни му, гледам отзивчив колегата laugh.gif![]()
![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ей на кой е продавал релета ведна се засегнаааKiki написа:Не знам каква ти е целта на това словоизлияние, но си мисля, че ако имаш някакво предложение, споделяй! Ако нямаш, не ни разваляй доброто настроениеmmitaka написа:Дон не дон както сте в настроение си предтавете как ви трябва за тойотката едно реле например и само секънд хенд го има или новото е 500 зеленки .правите десен бутон копи номера звъните и поръчвате ,''ама разбирасе релето е почти ново колата катстрофира и аз го продавам лъска и не нагрява'' и един друг дон идва с куриер и ви вика айде дай наложения че бързам ама няма чекай . и ти с твоя майстор оптимист по рождение стискате зъби от учудване и ярост че то било умряло още 2005 година ей така сме 89 процента от форумците кой с релета кой с касетофонче кой с мигач та този дон си заслужава всяка буква от моя текст БРАВОС И иако и горе депуткатите и те так аиграят евала народос![]()
![]()